I Lejdi Gaga peva na svadbama, posebno ako je venčanje u čuvenom Dolbi teatru i ovako ekstravagntno

I Lejdi Gaga peva na svadbama, posebno ako je venčanje u čuvenom Dolbi teatru i ovako ekstravagntno

Autor: | 04/07/2017

0

Zahvaljujući samom mestu održavanja ceremonije, torti, dekoraciji i nastupu američke pop zvezde Lejdi Gage, ova svadba zaslužuje da se nađe na listi 10 najluksuznijih, a videćet i zašto kada budete pogledali fotografije i snimke...

 

Lolita Osmanova i Gaspar Avdolian, deca poznatih ruskih biznismena venčali su se u poznatom Dolbi teatru, u Los Anđelesu, gde se svake godine održava dodela Oskara.

A post shared by /v^^v (@gaspar_088) on Jul 3, 2017 at 4:11pm PDT

Cveće koje je prekrivalo salu koštalo je prema pisanju ruskog magazina "Komsomolskaya Pravda" pola miliona dolara.

Prelepa mlada Lolita, inače ćerka poznatog tajkuna Eldar Osmanova nosila je venčanicu sa čipkanim i cvetnim detaljima i dugačak veo koji je padao do poda.

Ovu haljinu je specijalno za nju kreirao libanski dizajner Zuhair Murad.

Nakon što je prošetala zlatnim tepihom ka oltaru i izgovorila sudbonosno "da", Lolita se presvukla u jednostavnu venčanicu koja prati liniju tela, a podseća na modu koja je obeležila 40-te godine prošlog veka.

Najspektakularniji deo predstavljaljalo je isprobavanje torte od deset spratova, koju su prethodno mladoženja Gaspar i mlada Lolita zajedno isekli. To je bio znak da je vreme za šampanjac i zabavu koja je trajala satima.

Ovoj luksuznoj svadbi prisustvovao je veliki broj poznatih i uticajnih ljudi iz Rusije, a goste je zabavljala američka pevačica Lejdi Gaga. Ruski novinari koji su pratili dešavanje preneli su sve detalje, a najviše ih je impresionirao sam prijem gostiju.

Na stepenicama dekorisanim cvećem, goste su sačekali violinisti, a na repertoraru je bila klasična muzika.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: lejdi gaga

Najnovije vesti