Kim Kardašijan i Kanje Vest unajmili surogat majku, a njihovi novi zahtevi su neverovatni (video)

Kim Kardašijan i Kanje Vest unajmili surogat majku, a njihovi novi zahtevi su neverovatni (video)

Autor: | 11/07/2017

0

Reper Kanje Vest (40) i rijaliti zvezda Kim Kardašijan (36) unajmili su nepoznatu ženu da nosi njihovo treće dete. Par, koji ima ćerku Nort (4) i sina Sejnta (1) želi da surogat majka bebu upozna sa njihovim poslom dok joj je još u stomaku!?

- Kim joj je rekla da mora da gledati njen šou, a Kanje joj je dao listu svojih pesama koje mora da sluša svaki dan - ispričao je prijatelj para.

 

Vest i Kardašijan su uvereni da će ih to zbližiti s bebom. Usto su surogat majku smestili u raskošnu vilu, unajmili obezbeđenje da je pazi danju i noću. Platiće joj oko 45 hiljada dolara za dete i to u nardenih 10 meseci isplaćivaće joj po 4500 dolara.

Agenciji koja je pronašla surogat majku su platili 68.850 dolara kao depozit.

Zahtevi koje su postavili za surogat majku su bili da ne puši, ne pije i ne koristi lekove tokom trudnoće. Ona takođe mora da ograniči seksualne aktivnosti u nedeljama koje vode do trudnoće i ne može da ima seks tri nedelje nakon implantacije embriona.

Surogat takođe ne može da ide u saune, da mazi mačke i da im menja pesak, da se farba, da pije više od jedne kafe ili kofeinskog napitka nevno i ne sme da jede sirovu ribu.

U sporazumu se kaže da će Kim i Kanje "preuzeti punu roditeljsku odgovornosti za dete ako i bude imalo bilo koju urođenu manu ili druge abnormalnosti ili nedostatke."

Ako se bude razvilo više embriona, surogat će dobiti po 5.000 dolara za svako dodatno dete. Ako surogat usled nekih komplikacija izgubi reproduktivne organe, ona će dobiti 4.000 dolara.  Ovaj ugovor je pokrio sve moguće i nemoguće situacije, Kim i Kanje su razmišljali o svemu i ništa nisu prepustili slučaju.

 

Kim jako želi treće dete, ali lekar joj je rekao da bi joj trudnoća bila vrlo rizična pa je rijaliti zvezda odustala od prirodnog začeća. Njena majka Kris Džener (61) nedavno se ponudila Kim da nosi njeno dete, ali starleta je odustala od te ideje.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash

Najnovije vesti