Madona od pre 25 godina: Pre bih umrla nego da budem kao Šeron Stoun!

Madona od pre 25 godina: Pre bih umrla nego da budem kao Šeron Stoun!

Autor: | 15/07/2017

0

Objavljeno je Madonino pismo koje je pre 25 godina napisala svom tadašnjem dečku. Bila je nesigurna i zavidna Šeron Stoun i Vitni Hjuston na njihovoj karijeri.

Emotivno pismo iz ranih 90-ih koje je Madona (58) pisala svom tadašnjem dečku Džonu Enosu (55) posle dugih 25 godina došlo je i do obožavaoca pevačice.

U njemu Madona piše kako ne vidi svetlo na kraju tunela, jer je nesigurna.

- Tako je frustrirajuće čitati da Vitni Hjuston ima muzičku karijeru koju želim, a Šeron Stoun filmsku kakvu ja nikada neću da imam. Pre bih umrla nego bila ove žene koje su tako strašno prosečne - stoji između ostalog u pismu.

A post shared by Madge Ina (@ladymadgina) on Jul 15, 2017 at 3:33am PDT

Šeron Stoun (59) joj je sve prijateljski oprostila, ali i naglasila da je ružno otkrivati nečije privatne prepiske.

- Draga Madona, prvo, mislim da je apsurdno objavljivanje tvog privatnog pisma. Iz tog razloga i ja ovo objavljujem javno: Znam da sam ti prijateljica. Nekada sam i ja želela da budem rok zvezda i osećala sam se kao mediokritet, kao što si i ti opisala. Obe znamo, kao dve žene koje su ovako dugo preživele sa sopstvenim "mediokritetom", da je ovo jedini način na koji se stiče snaga, da postanemo ono što smo obe postale. Volim te i obožavam. Neću biti nikada protiv tebe zbog bilo kakve priče koja izleti iz tvog privatnog života - poručila je glumica.

A post shared by Madonna Ⓜ️ (@miguelrodace) on Jul 14, 2017 at 3:36am PDT

Vitni Hjuston je davne 1988 godine rekla da osobe poput Madone nemaju prirodan dar i da je njihovo postojanje na top listama ograničeno, kao i da bi ubila svakog ko bi se služio rečnikom kakav koristi Madona, a da se nalazi u njenoj blizini.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još