Anđelina Džoli: Ne znam da li sam se razbolela zbog menopauze ili loše godine

Anđelina Džoli: Ne znam da li sam se razbolela zbog menopauze ili loše godine

Autor: | 27/07/2017

0


Anđelina Džoli (42) je u intervjuu za Vanity Fair progovorila o razvodu od Breda Pita (53) i ispričala da je sve krenulo po zlu prošlog leta kada je radila na filmu First They Killed My Father.

Nije htela da otkriva pojedinosti, već je rekla da je sve uradila kako bi zaštitila svoju decu.

– Kao devojčica, bila sam zabrinuta za svoju majku. Ne želim da moja deca prolaze kroz isto. Ne želim da plačem pod tušem i skrivam se. Oni moraju da znaju da će sve biti u redu iako ni vi niste sigurni u to – rekla je i dodala kako će se ona i njen bivši suprug usmeriti prema zajedničkim ciljevima, a to su njihova deca.

Da bi stvari bile još gore, saznala je da joj je zdravlje u opasnosti. Dobila je dijagnozu Belove paralize. Naime, to je bolest koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica.

Simptomi su slični kao kod moždanog udara, ali specifično je da pacijent oseća slabost u području jedne strane lica, a ne ruku ili nogu. Osim toga, Džoli pati i od visokog pritiska.

– Ne znam je li to sve bila menopauza ili loša godina. Ponekad žene stave sebe na poslednje mesto pa im zdravlje strada – rekla je i dodala kako joj je oporodica uvek na prvom mestu.

A post shared by AccelerateTV (@accelerate_tv) on Jul 27, 2017 at 12:44am PDT

S Pitom je bila u vezi 12 godina, a venčali su se 2014. godine. Prošle godine u septembru Anđelina je podnela zahtev za razvod braka. Imau šestero dece – Medoksa (15), Paksa (13), Zaharu (11), Šilou (10) i osmogodišnje blizanaca Noksa i Vivijan.

Anđelina će uzeti pauzu od posla pa će se posvetiti majčinstvu.

– Želim da budemo što više u kući i naučim da spremam jela koja moja deca vole. Želeli su da odem na časove kuvanja. Htela bih uveče da legnem u krevet i budem sigurna da dajem sve od sebe da budem dobra majka – zaključila je.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram