Novo kraljevsko venčanje: Princ Hari spreman da zaprosi Megan?

Novo kraljevsko venčanje: Princ Hari spreman da zaprosi Megan?

Autor: | 05/08/2017

0

Od kada je javnost saznala da je najpoželjniji neženja na svetu, princ Hari, u vezi sa zvezdom serije “Suits” Megan Markl, mnogi s nestrpljenjem očekuju vesti o još jednom kraljevskom venčanju.

A post shared by Prince Harry (@princeharry_w) on May 8, 2017 at 8:06pm PDT

Par koji uskoro obeležava godišnjicu ljubavi nekoliko nedelja nije viđen u javnosti, ali je 36. rođendan glumice bio odličan povod da se nađu u Londonu. To je bio tek početak njihovog provoda, jer su se pravo iz prestonice Engleske uputili u Južnu Afriku na safari.

A post shared by Prince Harry (@princeharry_w) on Mar 4, 2017 at 6:00am PST

Princ Hari je dugo planirao ovaj zajednički odmor i trudio se da sve bude savršeno romantično, otkriva tabloid The sun.  Zaljubljeni par je uslikan po izlasku iz aviona a nagađa se da je zapakovan paket koji je Megan nosila u ruci rođendanski poklon princa Harija.

A post shared by @the_cambridgefamily_ on Aug 4, 2017 at 5:05pm PDT

Strani tabloidi prenose da je ovo idealan trenutak da Hari veri Megan, a neki  tvrde da je 21. septembar određen kao datum ovog svečanog čina.

Hoće li razvedena američka glumica pronaći svoj mesto u kraljevskoj palati ili, ipak, nestašni Hari još uvek nije spreman da se skrasi, ostaje nam da vidimo

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram