Šenon Doerti počela da radi: Ja sam kao dobar auto koji je dugo bio u garaži

Šenon Doerti počela da radi: Ja sam kao dobar auto koji je dugo bio u garaži

Autor: | 09/08/2017

0

Nakon završetka mukotrpnih i dugih hemioterapija i borbe sa kancerom, Šenon Doerti se nalazi u remisiji i nada se da je bolest definitivno zaustavljena i da može da nastavi sa svojim životom.

Kosa je ponovo počela da raste, osmeh se vratio i Šenon je odlučila da ponovo stane pred kamere. Ona se pridružila ekipi koja radi rimejk filma iz 1989 godine "Heathers", ali kao seriju, u produkciji Paramount Network-a, a u kojem je i igrala uz Vinonu Rajder i Kristijana Slejtera.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Jul 25, 2017 at 10:25am PDT

U toj mračnoj komediji s kraja osamdesetih radnja se vrtela oko tinejdžerke koja se udružila sa sociopatom kako bi ubila popularne klince iz snobovske grupe.

Film je već par puta imao ekranizaciju u vidu serije, ali do sada ni jedan projekat nije bio uspešan.

U rimejku će se priči pristupiti iz modernijeg ugla. Tako će serija pratiti devojke koje su od nezanimljivih cura postale popularne i sada maltretiraju celu školu, premijera se očekuje u januaru sledeće godine.

Šenon je oduševljena što ponovo radi:

- Danas sam se vratila na set. Protekle dve godine bilo je teško. Borba sa rakom. Kada ste glumac, ljudi imaju predrasude. Pretpostavljaju da ste preslabi, da niste u stanju... Ali, nešto kao što je taj posao vas razdrma, natera da živnete i da se trgnete i skupite snagu da pobedite tu nezamislivu zver bolesti. Danas sam uporedila sebe sa automobilom. Jednim starinskim "Šelbijem" koji je bio u garaži dugo vremena. Ipak, još uvek je sjajan auto. Najbolji. Samo je potrebno malo vremena da se motor zagreje, a onda je spreman da krene. Odglumila sam kao što je trebalo. Zahvalna sam na današnjem danu. Zahvalna na svakom danu. Hvala ekipi "Heathers-a" što su mi dali šansu da glumim i budem neko drugi ovog dana. Sjajna ekipa, sjajni pisci, glumci, šou, sjajan režiser. - napisala je Šenon kraj fotografije sa snimanja.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Aug 8, 2017 at 10:30pm PDT

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: šenon doerti