Kejt Midlton ima sve ali nešto joj je ipak zabranjeno: Na ove tri stvari ne sme ni da pomisli

Kejt Midlton ima sve ali nešto joj je ipak zabranjeno: Na ove tri stvari ne sme ni da pomisli

Autor: | 09/08/2017

0

Kejt Midlton, kao i ostali članovi kraljevske porodice, moraju da se pridržavaju određenih pravila koji su i deo tradicije britanske monarhije, a na njih posebno pazi kraljica Elizabeta. Pod ta pravila spadaju i namirnice koje vojvotkinja ne sme da konzumira, piše zadovoljna.hr

Kad god Kejt i njen suprug princ Villiam jedu napolju, moraju da se pridržavaju strogog pravila i ne smeju da naručuju određene namirnice.

Kejt Midlton: Najskupoceniji pokloni od princa Vilijama (foto)

To se prvenstveno odnosi na morske plodove kako bi izbegli mogućnost trovanja hranom, a kada su u poseti stranim zemljama ne smeju da konzumiraju ni slabo pečeno meso niti da piju vodu iz česme, kako bi izbegli bilo kakvu opasnost koja bi im narušila zdravlje.


Prema kraljičinoj odredbi, ove tri namirnice ne smeju da jedu i da piju ni drugi članovi njene porodice koji su najbliži preuzimanju trona. Uprkos kraljičinom insistiranju da se članovi njene najbliže porodice pridržavaju ovog prehrambenog pravila, poznato je da je princ Čarls više nego jednom ignorisao je to pravilo te je nekoliko puta jeo školjke.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram