Adrijana Lima besna: On nije moj ljubavnik, ne varam Metina!

Adrijana Lima besna: On nije moj ljubavnik, ne varam Metina!

Autor: | 10/08/2017

0

Od kako je u ljubavnoj romansi sa Metinom Harom, Adrijana Lima nije očekivala da će mediji u Turskoj pratiti baš svaki njen korak i da će od bezazlenih fotografija nastati skandal...

Adrijana je objavila fotografiju gde je u zagrljaju sa Miltiadisom Kastanisom, zgodnim Grkom, uz reči: "Moja ljubav". Jer su tabloidi napravili vest da je Adrijana "šutnula" Metina i da ima novu ljubav slikavši je upravo s Miltiadisom. Međutim, ispostavilo se da su uradili priču samo zarad tiraža, ali bez provere...

A post shared by Miltiadis Kastanis (@mkastanis) on Jun 12, 2017 at 9:00am PDT

Adrijana je zato odlučila da svima objasni ko je tajanstveni momak sa kojom su je uhvatili paparaci dok je boravila u Turskoj.

- Ovoga dana iskoristiću Instagram kao platformu na kojoj ću objaviti istinu. Kao što možete da vidite na priloženoj fotografiji članka, koji ne razumem baš najbolje, jer ne znam Turski jezik, ali sam čula i zaključila da su krenule da kruže nesitine i tračevii o mojoj vernosti prema mojoj ljubavi Metinu. O da, rekla sam mojoj ljubavi! Za vašu informaciju čovek s kojim se grlim je moj gej prijatelj Miltiadis Kastanis, da, gej prijatelj i deo porodice. Razlog zašto sam se zaljubila u Tursku je i taj što su sam od Turske i njenih ljudi dobila tolko pažnje i ljubavi.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Aug 9, 2017 at 1:21pm PDT

Zato vas ljubazno molim da poštujete moj i Metinov privatan život, ali i da više ne stvarate ovakve lažne vesti. Ovo se dešava od prvog momenta od kako smo Metin i ja počeli da se zabavljamo. Tražim od vas samo da prihvatite jednostavne činjenice i istinu da smo nas dvoje srećni i zaljubljeni. Što se tiče moje ljubavi prema Turskoj, ona se nije promenila. Volim vas sve svim srcem i jedva čekam da se vratim. - poručila je Adrijana.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Adrijana Lima