Drugo lice omiljenih zvezda: Poznati koji su na spisku najgorih poslodavaca

Drugo lice omiljenih zvezda: Poznati koji su na spisku najgorih poslodavaca

Autor: | 17/08/2017

0


Slavne ličnosti su uzori milionima ljudi širom planete, ali ni oni nisu baš uvek vredni divljenja. Naime, mnoge zvezda našle su se na spisku  najgorih poslodavaca i to zbog zlostavljanja na radnom mestu.

Za slavnu dizajnerku Viktoriju Bekam se priča da je okrutna prema zaposlenima. Negativni komentari stigli su i na račun oskarovke Anđeline Džoli.  Njen bivši telohranitelj optužio je da je psihotična i da sve mora da ima pod kontrolom. Budući da svi njeni zaposleni moraju da potpišu ugovor o tajnosti, identitet telohranitelja nije poznat, ali je otkrio da Anđelina kakvu vidimo u javnosti nije ni blizu onoj iza zatvorenih vrata, piše večernji.hr.

Skrivena poruka za bivšeg muža: Anđelina jednom rečenicom uzdrmala Breda

U sudnici s bivšim zaposlenim našla se Dženifer Lopez koju je tužio lični vozač. Na optuženičku klupu sela je i glumica Šeron Stoun koju je kućna pomoćnića tužila zbog rasizma.

Iskorak iz seksepilne zavodljivosti: Dženifer Lopez kakvu ne viđamo često (foto)

A post shared by Авана (@avana_irkutsk) on Nov 26, 2015 at 6:21pm PST

Gori poslodavac od nje je supermodel Naomi Kembel koju godinama prati glas razmažene dive. Najpoznatiji incident jeste onaj kad je zaposlenu pogodila telefonom u glavu i zbog toga završila na sudu.

Nije lako raditi ni za  pop-princezu Rijanu koja je poznata po manirima dive.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti