Ovo se retko viđa: Viktorija Bekam u opuštenom, kućnom izdanju

Ovo se retko viđa: Viktorija Bekam u opuštenom, kućnom izdanju

Autor: | 31/08/2017

0

Kada je bila u grupi Spice Girls, Viktorija Bekam je nosila ultra kratke haljinice, a neretko je nastupala samo u minićima i grudnjaku. Ali, otkada se posvetila dizajnerskoj karijeri, takve kombinacije su postale prošlost.

Viktorija je pokazala fotografiju na kojoj je u opuštenom 'kućnom' izdanju. Mokru kosu s lica je sklonila peškirom, a na sebi ima samo grudnjak. Bivša spajsica pokazala je kako nanosi mejkap brenda sa kojim sarađuje i sa kojim će za manje od 24 časa izbaciti kolekciju sa svojim imenom.

Dizajnerka i supruga Dejvida Bekama davno se rešila oskudnih krpica, zato je ovaj 'obnaženi' prizor prava retkost.

Bivša spajsica pokazala je i 'manji' dekolte. Viktorija je posle rođenja sina Bruklina 1999. za dva broja povećala grudi, a operaciju je platila 10.000 funti. Iako tada nije htela da prizna da ima silikone, 2011. je izjavila da joj je žao što ih je povećala.

- Glupo je da godinama nisam htela da priznam da sam povećala grudi. To je bio znak nesigurnosti. Samo treba biti zadovoljan s onim što imaš - rekla je Viki.

Silikona se 'rešila' 2009., ali navodno je nakon rođenja ćerke Harper ponovno stavila manje implantante kako bi joj grudi izgleda čvršće, prenosi 24sata.hr

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: viktorija bekam