Stiže još jedna beba u kraljevsku porodicu: Princ Vilijam i Kejt Midlton očekuju treće dete!

Stiže još jedna beba u kraljevsku porodicu: Princ Vilijam i Kejt Midlton očekuju treće dete!

Autor: | 04/09/2017

0

Princ Vilijam i Kejt Midlton, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, očekuju svoje treće dete, saopšteno je zvanično iz kraljevske palate.

Vojvotkinja se još jednom suočila sa jutarnjim mučninama, kao što joj je bilo i dok je nosila Džordža i malenu Šarlot, tako da je bila primorana da otkaže sva svoja zaduženja zbog zdravstvenih razloga.

Ova vest je stigla u trenutku kada je princ Džordž, koji ima četiri godine, spreman da krene u školu.

U saopštenju iz Kensingtonske palate stoji: "Njihova Visočanstva, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavaju da očekuju svoje treće dete. Kraljica i članovi obe porodice mladog para su oduševljeni novostima.

Kao i prethodne dve trudnoće, vojvotkinja pati od hyperemesis gravidarum. Njeno kraljevsko Visočanstvo neće biti u mogućnosti da završi svoje planirane obaveze, kao što je i današnje pojavljivanje u dečjem centru Hornsey Road u Londonu. Vojvotkinja je zbog svog stanja ostala u palati ."

 

Oduvek se znalo da princ Vilijam i Kejt žele da imaju troje dece. Kejt dolazi iz srećne porodice gde je upravo njih troje: Pipa, Džejms i ona, a njihova povezanost je izuzetno jaka, piše Mirror.

Rođenjem trećeg deteta, Vilijam i Kejt idu stopama kraljice Elizabete i vojvode od Edinburga, koji imaju četvoro dece - razlika od 10 godina je između njihovog drugog deteta, En i trećeg Endrjua.

Na kraljevskoj turneji u Poljskoj u julu ove godine, Kejt je, nakon što je dobila poklon koji je za novorođene bebe, napravila šalu vezanu za rođenje njihovog trećeg deteta. Zahvalivši se na poklonu, ona se okrenula ka Vilijamu i kroz smeh rekla: "Jednostavno moramo da imamo još beba!"

Spekuliše se da su planovi za treće dete započeli već na krštenju malene Šarlot, kada je princeza imala tek devet nedelja.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti