Megan Foks: Bilo je užasno i teško vratiti se u formu posle trećeg porođaja (video)

Megan Foks: Bilo je užasno i teško vratiti se u formu posle trećeg porođaja (video)

Autor: | 10/09/2017

0

Holivudska zvezda Megan Foks, prepoznatljiva po seksepilu i besprekornom izgledu, progovorila je javno o svom traumatičnom iskustvu skidanja kilograma posle trećeg porođaja.

Krajem 2016. glumica je rodila trećeg dečaka, a samo pet meseci učestvovala je u "vrućoj" kampanji za donji veš kada je predstavljena nova kolekcija brenda "Frederick’s of Hollywood". 

 

Megan je zaštitno lice kompanije i imala je zadatak da se po ubrzanom postupku vrati na staru kilažu. Zbog tog zadataka i izazova koji je imala pred sobom kaže da je prošla kroz pravi pakao.

Hronično je bila umorna i bez energije da se ozbiljno pozabavi svojim telom.

Megan je prvog sina rodila 2012., a dve godine kasnije sa suprugom Brajanom Ostin Grinom dočekala i drugog, a 2016. treći put je postala je majka.

 

Ipak, krenula je da mršavi.

- Bilo je užasno. Vežbala sam zaista naporno. Posle trećeg porođaja to je bio velik izazov za mene. Puno sam šetala i trčala - otvoreno je priznala slavna glumica koja je nekoliko puta proglašena za jednu od najseksi žena sveta.

Prve dve trudnoće i vraćanje u formu nakon njih nisu joj bili ni približno tako teški, a poslednja ipak je, priznaje, bila naporna.

 

Uz brojne aktivnosti morala je i da se ozbiljnije pozabavi svojim menijem. Veoma teško joj je, ipak, pao manjak sna.

- Nisam normalno spavala skoro godinu dana. Nije prošla nijedna noć, a da sam je celu prespavala. Još uvijek dojim najmlađeg sina i on se budi, a često se probude i ostali, pa bude vrlo veselo - kaže atraktivna brineta.

Објава коју дели Megan Fox (@the_native_tiger) дана 26. Окт 2016. у 3:06 PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: megan foks

Pročitajte još

Najnovije vesti