Pogledajte ekskluzivni film pre filma, vodimo vas u 2036. godinu! (video)

Pogledajte ekskluzivni film pre filma, vodimo vas u 2036. godinu! (video)

Autor: | 11/09/2017

0

S obzirom na to da nas do novog spektakla Denisa Vilneva „Blejd Raner 2049“ deli manje od mesec dana, kako bi lakše dočekali film, za obožavaoce i javnost distributer je priredio posebno iznenađenje.

Između 2019. i 2049. godine, desili su se događaji koji su značajni za nastavak Istrebljivača i njegovo razumevanje.

Šta se tačno desilo tokom tih nezapisanih 30 godina i koji su to događaji prethodili novom filmu možete otkriti u sledećim ekskluzivnim minutima koje će vam dati neke od odgovora i pripremiti vas za pravi spektakl – Blejd raner 2049, koji u bioskope širom zemlje stiže 5. oktobra.

Prema rečima reditelja Vilneva, radi se o filmu pre filma, ili bolje rečeno, filmu između dva filma. Reč je o neprikazanim događajima koji povezuju dve vremenske faze ove filmske hronologije.

Radnja filma odvija se 30 godina nakon prvog filma, dakle 2049. godine. Sve se promenilo od 2019. kada se Rik Dekard (Harison Ford) sukobio sa četiri odbegla androida. U nastavku Ford dobija pojačanje, na „opštu radost“ ženske publike.

Reč je o Rajanu Goslingu, koji je nedavno proglašen jednim od najseksipilnijih muškaraca na svetu. U filmu Gosling otkriva tajne koje su zakopane već 30 godina i susreće se sa brojnim izazovima.

U ovim filmskim minutima vodimo vas u 2036. godinu na jedan sastanak koji će baciti novo svetlo na starog, ali i novog istrebljivača. Oskarovac Džared Leto uvodi nas u priču zbog koje će obožavaoci početi da odbrojavaju dane do premijere.

hellomagazin.rs Promo