Melani Grifit neprepoznatljiva, da li su estetske korekcije uzele danak?

Melani Grifit neprepoznatljiva, da li su estetske korekcije uzele danak?

Autor: | 12/09/2017

0

Melani Grifit je holivudska zvezda koja je oduvek plenila svojom specifičnom lepotom, privlačila pažnju tabloida svojim ljubavnim vezama prvo sa Donom Džonsonom, a zatim sa latino zavodnikom Antoniom Banderasom, ali kada se suočila sa strahom od starenja, pažnja medija bila je okrenuta njenim estetskim zahvatima koje je uz pomoć korektivne hirurgije uradila na sebi.

Ove godine, 9. avgusta, Melani je napunila 60 godina, drži se sjajno, ali njeno lice odaje sve greške koje je učinila sebi.

???????❤️

Објава коју дели MELANIE (@melanie_griffith57) дана 9. Авг 2017. у 9:08 PDT

Kako prenosi RadarOnline, Melani je snimljena na ulici, bez trunke šminke, izmučenog izgleda i s velikom ranom na nosu. Možda je reč o sasvim bezazlenoj povredi,  a možda je beskonačno korigovanje uz pomoć skalpela počelo da uzima danak?

Melani je priznala za Net-a-Porter da nije odmah shvatila šta je učinila od sebe:

- Nisam shvatala dok nisam čula ljude kako govore: O moj Bože, šta je uradila? Bila sam tako povređena. Otišla sam kod drugog doktora a onda sam krenula da popravljam sva s**** što sam uradila na sebi uz pomoć drugog doktora. Na sreću, danas izgledam mnogo prirodnije i normalnije.

 

U intervjuu koji je dala ove godine, Grifitova je priznala da su estetske operacije započele još pre 20 godina. Ipak, ona se danas ne stidi sebe kakva god da jeste.

Kako dalje navodi RadarOline, potragu za "fontanom mladosti" je započela sa svojim tadašnjim dragim, Donom Džonsonom.

Me and @donjohnson ? I was 15, he was 22 #foreverfriends Dakota found this pic?

Објава коју дели MELANIE (@melanie_griffith57) дана 22. Јун 2017. у 11:06 PDT

Melani od 2015 živi sama, bez dečka i supruga, sa svojom decom Aleksanderom Bauerom (31), Dakotom Džonson (27) i Stelom Banderas (20).

Me and the kids? 20 years ago. Seems like yesterday? #proudmama #amazinghumans

Објава коју дели MELANIE (@melanie_griffith57) дана 21. Јун 2017. у 7:23 PDT

hellomagazin.rs/mg Guliver/Getty
Tagovi: melani grifit