Dženifer Lopez: Veza sa Aleksom je najbolja od svih u kojima sam bila do sada

Dženifer Lopez: Veza sa Aleksom je najbolja od svih u kojima sam bila do sada

Autor: | 13/09/2017

0

Izgleda da je Dženifer Lopez toliko zadovoljna vezom sa Aleksom Rodrigezom, da su se svi njeni bivši našli u "senci" jer je ona ovom romansom oduševljena.

U najnovijem intervjuu koji je dala za magazin HOLA!, ova 48-godišnja glumica i pevačica je pričala otvoreno o svojoj vezi sa bivšom zvezdom Jenkija, Aleksom Rodrigezom, objasnivši da je njihova romansa "divna i drugačija" od svih ostalih veza u kojima je bila.

Lopezova je prethodno bila u braku sa Markom Antonijem sedam godina, do raskida 2011, takođe se zabavlala i sa Benom Aflekom...

- U dobroj sam vezi. Osećam da to mogu iskreno da kažem, ne znam, možda je ovo najbolja veza ikada. Ali to ne znači da moje prethodne veze nisu bile sjajne, ispunjene ljubavlju i avanturom, ali ovo  je prva veza u kojoj osećam da jedno drugo činimo boljim. Nadopunjujemo se, postoji čista, prava ljubav među nama. Jednostavno želite da pružite punu podršku toj drugoj osobi, da je učinite srećnom. Tako da se radi o drugačijoj vrsti nesebičnosti u ljubavi koja je divna i drugačija. Ali i zdrava! - objasnila je Džej Lo.

Lopezova ovaj period u svom životu naziva "zlatnim".

- Osećam da zračim jače i sjajnije nego ikada pre... Da sam bolja osoba, kao ćerka, kao majka, kao prijatelj, kao partner. Želim da budem bolja i sasvim sam u skladu s tim.  Potpuno prihvatam sebe kroz sve te stvari. Ne postojim da bih bila savršena, ali sam tu da dam nabolje od sebe, šta god to bilo.

Ona je dodala i da je naučila da se ne drži prošlosti.

- Ono što je za vas, za vas je, a sve ostalo morate da pronađete način i pustite. Jednostavno morate da učite iz toga, a ne da se borite sa prošlošću.

ET je razgovarao sa Rodrigezom tokom New York Fashion Week-a:

- Ona je zaista zabavna i neverovatna žena, jednostavno je magična. Sve što dodirne je magično. Toliko sam naučio od nje za ovako kratko vreme - rekao je oduševljeni Aleks.

hellomagazin.rs/mg Guliver/Getty
Tagovi: Dženifer Lopez

Pročitajte još