Trač koji je uzburkao javnost: Džulija Roberts se razvodi, "zgodna žena" u vezi sa Ričardom Girom?

Trač koji je uzburkao javnost: Džulija Roberts se razvodi, "zgodna žena" u vezi sa Ričardom Girom?

Autor: | 14/09/2017

0

Ako je suditi po pisanju tabloidnog portala RadarOnline, izgleda da je još jedan od dugih brakova Holivuda pred raspadom, a trio u ovoj priči je baš kao u filmu: Džulija Roberts ostavlja supruga Danijela Modera, jer je utehu našla u zagrljaju Ričarda Gira!?

Kako piše Radar, Džulija i Danijel već godinama imaju nesuglasice u braku, koje se neretko završavaju burnim svađama. Međutim, izgleda da veza sa Girom traje već dugo, samo je sada sve postalo problem jer je tajna postala javna i Danijel ne želi više da ćuti.

 

- Godinama se Džulija i Deni svađaju, ali nikada nije bilo ovako žestoko i burno - rekao je izvor za Radar i napomenuo - Deni je bio besan zbog Ričarda i sve ono što mu se nakupljalo godinama je izbacio u jednom furioznom ispadu besa.

Priča o vezi između Džulije i Ričarda traje još od snimanja filma "Zgodna žena", a posebno je podgrejana 2015. kada je obeleženo 25 godina od premijere.

 

Svima je bilo jasno da Ričarda i Džuliju vezuje nešto mnogo dublje od prijateljstva.

- Sretali su se oni nebrojeno puta na tajnim romantičnim večerama. Uzeli bi posebnu privatnu prostoriju gde ih niko ne bi uznemiravao i tako su ostajali i nakon zatvaranja restorana - objasnio je izvor vezu između Džulije i Gira.

 

- Kada je Danijel shvatio da ga Džulija već dugo vara, jednostavno je eksplodirao - priča izvor za Radar - Odavno je suumnjo da se Džulija tajno viđa sa Ričardom, ali sada, kada je ta priča izašla po tabloidima, to ga je dotuklo i ponizilo.

Kako dalje navodi izvor Danijel je "iskidao" suprugu na komade optužbama i teškim rečima: Džulija je bila šokirana njegovim besom i napadom na nju. Sasuo joj je sve u lice o tome da zna za nju i Ričarda i da su ga pravili budalom i tretirali kao potrčka svo ovo vreme.

Ipak, ovo nije prva svađa u braku koji traje 15 godina i Deni nije baš tako sladak.

Prošle godine je besneo i urlao pred decom, vređajući njihovu majku, jer je želeo da ih upiše u drugu školu, a ne u onu u koju su klinci 12-godišnji blizanci Hejzel i Fineas, i Henri, 10, krenuli, a za koju je sama glumica i čitava njena porodica emotivno vezana.

Kako piše RadarOnline, razlog više zašto je Džulija tražila utehu u drugome je još par činjenica.

Devet meseci nakon venčanja (2002) sa Džulijom, Danijel se javno viđao sa svojom bivšom ženom Verom Stajmberg! Gospođa je bila vrlo okutna i svoju vezu sa bivšim mužem nije krila a Robertsovu je zvala i rekla joj da joj se Deni vratio.

 

Još jedan emotivni šamar Džulija je doživela kada joj je preminula majka (2015), a njen suprug je bez obzira na sve otišao da surfuje na obalama Malibua, nije želeo ni da se pojavi na sahrani, ali ni da pozove ženu i pita je kako je...

- Bilo je zaista teško već par godina i Džulija zaista nije morala da traži podršku i razmevanje daleko, Ričard je bio tu za nju - objasnio je izvor i napomenuo da je glumici bio potreban neko ko je razume, poštuje, ko je inteligentan i saosećajan, ko ume da kaže ono što treba i što oseća... A Ričard je upravo takav.

Kako se dalje navodi, Ričard je ipak trenutno singl i romansa sa Džulijom je duga već godinama, te je i to možda razlog zašto nije u ozbiljnoj vezi.

 

Bogatstvo Džulije Roberts i Danijela Modera procenjuje se na 225 miliona dolara, a ako Deni odluči, može da tuži Džuliju i da joj uzme milione, ako navede da je zbog nje zapostavio svoju karijeru, da ga je ona prevarila preneli su svi tabloidi.

Ipak, izgleda da je čitava priča samo trač bez pokrića, napravljena samo zarad bolje prodaje tabloidnih novina, jer od razvoda nema ništa i izgleda da je Džulija sa Ričardom jer rade na novom zajedničkom projektu...

 

hellomagazin.rs/mg Guliver/Getty

Najnovije vesti