Dodelu Emmy nagrada obeležio poljubac Nikol Kidman i njenog supruga iz serije (video)

Dodelu Emmy nagrada obeležio poljubac Nikol Kidman i njenog supruga iz serije (video)

Autor: | 18/09/2017

0

Sinoć je u Los Anđelesu održana 69. dodela nagrada Emmy za najbolja televizijska ostvarenja. Najviše nagrada odnela je hvaljena serija "Sluškinjine priče".

Ova serija osvojila je Emmy u kategoriji najbolje dramske serije. Emmy za najbolju glavnu glumicu u kategoriji dramske serije osvojila je Elizabet Mos iz serije "Sluškinjine priče", glumica En Daud iz iste serije proglašena je najboljom sporednom glumicom.

 

U ostalim kategorijama ova serija dobila je još tri Emmy-ja. Nagradu za najbolju komediju osvojila je serija Veep, a Džulija Luis – Drajfus osvojila je nagradu za najbolju ulogu u komediji.

Donald Glover slavio je kao najbolji glumac u kategoriji komedije.

 

HBO-ova serija "Male laži" osvojila je Emmy u kategoriji miniserije i u ovoj kategoriji Nikol Kidman proglašena je najboljom glumicom, a Aleksander Skarsgard osvojio je nagradu za najboljeg sporednog glumca.

 

Nikol je bila toliko uzbuđena što je Aleksander, koji u seriji glumi njenog supruga, osvojio Emmy da ga je poljubila u usta, a njen pravi suprug ovaj prizor je posmatrao sa osmehom na usnama.

 

Dodelu je vodio komičar Stiven Kolbert, a svaku priliku u najavama kategorija koristio je za šale na račun Donalda Trampa i njegove politike, prenosi Vecernji.hr

 

Pogledajte i ko je sve još osvojio nagradu Emmy:

hellomagazin.rs Guliver/Getty