Adrijana Lima je zaista zaljubljena u Metina: Moj osmeh je najsrećniji kada sam sa tobom

Adrijana Lima je zaista zaljubljena u Metina: Moj osmeh je najsrećniji kada sam sa tobom

Autor: | 20/09/2017

0

Adrijana Lima je nekada "padala" na zgodne, visoke i markantne momke, obavezno sportiste, za jednog takvog se i udala i sa njim dobila dve divne devojčice... Ali nakon razvoda od Marka Jarića nije imala baš previše sreće u pronalaženju emotivnog partnera.

Svi su želeli da se Marko i Adrijana pomire, da ponovo budu zajedno, ali to se nije ostvarilo, a kako stoje stvari možda nikada i neće.

Adrijana Lima uživa sa bivšom svekrvom: Poštovanje za baku moje dece, Žiža volimo te!

Njena nova ljubav je turski pisac Metin Hara, koji ni po čemu ne podseća na bilo kog njenog bivšeg dečka. Nije atleta, ne bavi se sportom, sem rekreativno, riđ je... Ali ima neodoljiv osmeh i izgleda da je Adrijana u njemu pronašla baš ono što joj je nedostajalo kod svih muškaraca pre.

- Još jednom si me učinio najsrećnijom. Moj osmeh je najsrećniji sa tobom zauvek - poručuje Lima uz fotografije sa svojim izabranikom.

Објава коју дели Adriana Lima (@adrianalima) дана 13. Сеп 2017. у 1:55 PDT

Ipak, pritisak javnosti je uvek bio nešto što poznate ličnosti nisu mogle da izbegnu, te je tako i ovoga puta. Fanovi, ali i tabloidi bilo u Turskoj ili u svetu, smatraju da Adrijana greši i da Metin nije dečko za nju, jer nekako "ne idu zajedno" i da ona "može mnogo bolje".

 

Објава коју дели Adriana Lima (@adrianalima) дана 14. Авг 2017. у 6:49 PDT

Svim silama se trude da iskopaju neki skandal iz Metinovog života, da pokušaju da ga ocrne u njenim očima, ali on je jednostavno takav da nema skandala i "prljavih tajni".

Koliko daleko ide potreba da se uruši nešto, govori i priča koju su turski mediji plasirali u besu, jer im se Adrijana ne uklapa sa Metinom - izmislili su da ga ona vara.

Adrijana Lima besna: On nije moj ljubavnik, ne varam Metina!

Inače mirna i staložena, kada su u pitanju novinski napisi, Adrijana obično ne odgovara na ovaj vid provokacije. Ali, izgleda da joj je do Metina vrlo stalo, te je izašla iz svoje rutine i odgovorila na prozivke da ima ljubavnika, braneći svoju ljubav prema šarmantnom piscu.

Ljudska potreba da ličnosti iz javnog života doživljavaju kao bliske prijatelje, kao deo svog života, pri tome ne poznajući uopšte tu osobu, stvara ovakve pritiske, a kako je tim, nekim, poznatima, možda ne bi bilo loše da samo pokušamo da se zamislimo u njihovoj koži....

 

hellomagazin.rs/mg Guliver/Getty
Tagovi: Adrijana Lima

Najnovije vesti