Trio se vraća: Linda Hamilton uz Švarcenegera i Kamerona u novom "Terminatoru"

Trio se vraća: Linda Hamilton uz Švarcenegera i Kamerona u novom "Terminatoru"

Autor: | 20/09/2017

0

Više od 25 godina je prošlo od izlaska "Terminatora 2", po mišljenju mnogih obožavalaca najboljem akcionom filmu svih vremena. Sa imenom "Sudnji dan" činilo se da je zaista to bio poslednji put da su se na velikom platnu našli Džejms Kameron, Arnold Švarceneger i Linda Hamilton. Ipak, trio se vraća da ispriča još jedan deo naučnofantastične sage.

Nastavak kultnog ostvarenja već je okupio Kamerona i Švarcenegera, prvog u producentskoj ulozi, a drugog ponovo u ulozi mašine iz budućnosti. Međutim, pravi obožavaoci prva dva dela Terminatora se sećaju i neponovljive Linde Hamilton u ulozi Sare Konor, ali se dosad nije pominjalo da će i ona učestvovati.

Međutim, Holivud reporter prenosi da će se i Linda pojaviti u nastavku, čija je režija poverena Timotiju Mileru, koji je zajedno sa Kameronom pomogao u pisanju scenarija koji potpisuju Dejvid Gojer, Čarls Igli i Džoš Fridman.

Nova priča će vratiti originalne likove, ali će ih iskoristiti kao sredstvo za prenošenje baklje na novu generaciju.

A post shared by MovieMJ (@moviemj) on Sep 20, 2017 at 3:39am PDT

Detalji nastavka još uvek se drže u tajnosti, ali se zna da će ostvarenje biti direktni nastavak Terminatora 2: Sudnji dan, potpuno ignorišući tri nastavka koja su usledila posle njega.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još