Susret Melanije Tramp i princa Harija o kome se priča: Nasmejana prva dama i suzdržan princ (video)

Susret Melanije Tramp i princa Harija o kome se priča: Nasmejana prva dama i suzdržan princ (video)

Autor: | 24/09/2017

0

Američka prva dama Melanija Tramp prilikom svog prvog samostalnog međunarodnog putovanja u svojstvu supruge predsednika Sjedinjenih Država, pozvala je britanskog princa Harija u posetu Beloj kući.

Tramp se nalazio u Torontu povodom jučerašnjeg svečanog otvaranja sportskih Igara Invictus za ranjene vojnike i ratne veterane, koje je princ Hari pokrenuo pre tri godine.

Njen prvi sastanak pošto je doputovala u subotu, bio je susret s Harijem, s kojim je popričala 20-ak minuta, saopštila je Melanijina predstavnica za štampu Stefani Grišam.

Tom prilikom, američka prva dama je britanskog princa pozvala da sledeći put kad bude u Vašingtonu poseti Belu kuću, rekla je Grišam. U kratkom govoru na prijemu upriličenom pre službenog otvaranja Igara, Melanija je poželela sreću američkom timu.

- U ime svog supruga i naše cele zemlje, želim da zahvalim vama i vašim porodicama na svemu što ste žrtvovali kako bismo mi bili sigurni - rekla je.

U sportskim igrama, koje traju do 30. septembra, učestvuje više od 550 povređenih i ranjenih vojnika iz 17 savezničkih zemalja.

Ali, Melanija, koja je inače poznata po svom strogom i ozbiljnom izrazu lica bila je jako srdačna i topla, a princ koji je poznat po svojoj srdačnosti i osmehu, bio je jako ozbiljan i hladan, prenosi Index.

To su primetili i mediji, pa je britanski The Sun objavio članak pod naslovom "Princ se na silu smeje za fotografiju s Melanijom Tramp".

Da li je princ Hari samo želeo da bude ozbiljan i na visini zadatka ili mu se ipak nešto nije dopalo?

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti