Bivši muž Megan Markl ima neprijatno iznenađenje za kraljevsku porodicu

Bivši muž Megan Markl ima neprijatno iznenađenje za kraljevsku porodicu

Autor: | 25/09/2017

0

Kada se radi o bivišm ljubavima, bračnim partnerima, nikada niste sasvim sigurni šta će da učine, posebno ako vama krene bolje u životu pa se, eto, zaljubite u princa Engleske.

Megan Markl je tri godine bila u braku sa TV producentom Trevorom Englesonom koji je okončan 2013. Nije nam poznat razlog okončanja braka, ali ako je suditi po novom projektu bivšeg supruga, Megan ga još uvek inspiriše i to toliko da je napravio TV seriju koja ima vrlo zanimljivu radnju.

Priča je o dvoje supružnika koji se nakon razvoda usklađuju i dogovaraju oko starateljstva nad detetom, jer, otežavajuća okolnost je ta što se supruga udaje za člana kraljevske porodice... Zvuči poznato, zar ne?

Kako prenosi USmagazine, priča oko scenarija je krenula nekako ovako:"Razvod je težak. Deljenje staratljstva je još teže. Deljenje starateljstva sa britanskom kraljevskom porodicem, kada vam se bivša uda za princa, pod lupom tabloida u Londonu, to je već viši nivo.”

Kako piše Deadline, producent serije Den Fara je objasnio da je ideja nastala kada se Engelson u jednom opuštenom razgovoru dotakao pitanja šta bi se desilo da su on i Megan, koja se zabavlja sa princom Harijem, kojim slučajem dobili dete u braku. Kako bi to bilo deliti starateljstvo sa članom kraljevske porodice?

Kako se dalje navodi, Megan zaista nije imala pojma šta smišlja i radi njen suprug, a još uvek nije otkriveno kada se očekuje start ove serije.

Nismo sigurni da će kraljevska porodica biti presrećna kada ovaj šou krene...

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty