Hjua Hefnera više nema, zečice otkrivaju tajne iz vile greha (video)

Hjua Hefnera više nema, zečice otkrivaju tajne iz vile greha (video)

Autor: | 28/09/2017

0

Smrću Hjua Hefnera završila se zauvek jedna era u kojoj je dominirao print, u kojem su muškarci širom sveta željno iščekivali novi broj Playboy magazina, sa njim je otišao i poslednji trag ludih partija u vili prepunoj "zečica"...

Pošto Hjua više nema, neke 'zečice' progovorile su o svojim mračnijim iskustvima u Hefnerovom 'dvorcu', mada, ni jednom nisu napomenule da ih tamo niko nije držao pod prisilom, već da je to bio njihov lični izbor.

- Svi misle da su slavna metalna vrata tamo kao zaštita od ulaska uljeza. Ali, počela sam da osećam da su tamo da me zadrže u vili - napisala je Holi Madison u svojoj knjizi 'Down The Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny'.

 

- Kada tamo živiš, moraš da budeš u vili do 21 časa. Ne smeš unutra da dovodiš svoje prijatelje - rekla je Karla Hou za The Mirror.

 

- Svakog petka, ujutro bi odlazile Hefu u sobu, čekale da skupi kakicu od psa s tepiha i onda bi tražile džeparac koji iznosi 1000 dolara u novim novcatim novčanicama po 100 dolara. Sve smo mrzile ovaj proces. Tada bi Hef iskoristio priliku da istakne sve što ne radimo dobro u našoj vezi s njim. Većinu prigovora odnosilo se na nedostatak sloge između devojaka u kući ili nam je zamerao što ne učestvujemo u seksualnim žurkama u njegovoj sobi. Ako smo slučajno propustili neki izlazak u klub s njim, nije nam davao džeparac. To je bilo njegovo oružje -  napisala je Izabela Sent Džejmes u svojoj knjizi 'Bunny Tales: Behind Closed Doors at the Playboy Mansion'.

 

- Mrzim da molim za nešto, ali nismo imale nikakve poslove osim da se negde pojavimo s njim - rekla je Kendra Vilkinson.

 

- Ako nešto uradiš pogrešno, dobićeš mejl. Postoje stroga pravila ponašanja. Postoje pravila o Instagramu i Tviteru. Sve moraš da prikažeš u dobrom svetlu, a ako si pijana na slici, nadrljaćeš - rekla je Melisa Hou.

 

- Iako smo se trudile da uredimo sebi sobe da imaju domaću atmosferu, dušeci na krevetima su bili odvratni – stari i prljavi. Ista stvar je bila sa čaršafima - napisala je Izabela Sent Džejms u svojoj knjizi.

- U kuću nismo smele da zovemo momke. To je bilo prvo i najvažnije pravilo – momcima je ulaz zabranjen. To je jedan od glavnih razloga zašto se devojke sele - rekla je Karisa Šenon.

 

- Hef je navikao da ima prljave tepihe. Onaj u njegovoj sobi nije se menjao godinama, a sve je postalo mnogo gore kada mu se u sobu doselila njegova ‘devojka broj 1’, Holi Madison, a sa sobom je dovela i dva psa. Njeni psi nisu navikli na život u kući pa su nuždu obavljali svuda po sobi. Kada bi neka od nas ušla u sobu kasno uveče ili rano ujutro, gotovo uvek bi stale u pseći ‘nered - otkrila je Izabela još jednu tajnu.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: hju hefner