Mila Kunis o standardima lepote u Holivudu: Tužno je što sve žene izgledaju isto

Mila Kunis o standardima lepote u Holivudu: Tužno je što sve žene izgledaju isto

Autor: | 29/09/2017

0


Poznata glumica Mila Kunis je rešila da iskaže svoj stav o savršenom izgledu koji se promoviše u Holivudu, ali i širom sveta.

Mila Kunis, glumica ukrajinskog porekla, stekla je slavu ulogom u seriji "Vesele sedamdesete", a sve do danas zadržala je svoj prirodan izgled, koji oduševljava mnoge muškarce.

Supruga zavodnika Eštona Kučera za sebe kaže da nije perfekcionista, te da je još odmalena naučena da se savršenstvo ne može postići. Kako u životu, tako i po pitanju fizičkog izgleda.

Mila Kunis o seksizmu u Holivudu: Pretili su mi i omolovažali me, nema više kompromisa

U intervjuu za "The Talks", na pitanje novinarke šta misli o ženama njenih godina koje žele da postignu savršen izgled, Mila je imala spreman odgovor, piše b92.

-To je veoma tužno, upravo zato što je to naša realnost. Svi počinju da liče jedni na druge. Bizarno je kako danas mnoge žene imaju iste crte lica. Jedna osoba oboji svoju kosu u braon, a onda svi urade isto. Mislim da ljudi sve više gube sebe.

Mila Kunis otkrila svoju neobičnu “manu”

Mila je govorila o uzrocima koji su doveli do prihvatanja takvog izgleda kao poželjnog.

-Nisam sigurna šta je to izvazvalo. Ali su sigurno naslovnice magazina, na kojima viđamo savršene, prelepe ljude, imale svoj uticaj. Tužna stvar je što je na njima korišćen Fotošop. Ne postoji savršenstvo. Ono što ja doživljavam kao prelepo vi možda ne doživljavate tako. To ne znači da sam ja u pravu, a vi grešite, to je samo različito mišljenje, zaključila je lepa glumica.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Mila Kunis