Hajdi Klum i Vito Šnabel: Preljuba nije razlog ljubavnog brodoloma

Hajdi Klum i Vito Šnabel: Preljuba nije razlog ljubavnog brodoloma

Autor: | 30/09/2017

0

Da 44-godišnja nemačka manekenka Hajdi Klum i njen 13 godina mlađi dečko imaju probleme u vezi govorilo se još u junu kada su Vitu paparaci slikali kako ljubi atraktivnu brinetu.

Hajdi Klum i Vito Šnabel: Strasni poljupci na plaži

A post shared by PROBOMOND (@probomond.ru) on Jun 26, 2017 at 10:18am PDT

- Sve je pogrešno protumačeno. Samo sam pozdravljao prijateljicu s kojom sam te večeri bio napolju - pravdao se Šnabel. Ipak, to nije bio razlog zašto je Hajdi odlučila da prekine trogodišnju vezu. Naime, kako prenose strani mediji razlog raskida je hapšenje 31-godišnjeg trgovca umetninama zbog posedovanja narkotika.

Hajdi Klum i Vito Šnabel: Vreli dani na ostrvu Sent Bart


Naime, u javnost je dospela informacija da je policija 3. septembra na festivalu Burning Man u Nevadi kod Vite pronašla pečurke, koje imaju halucinogeno dejstvo, zbog čega je završio u pritvoru. Samo tri nedelje posle hapšenja, Hajdi je odlučila da kaže zbogom svom dragom.

A post shared by 7Watchlist (@7watchlist) on Sep 14, 2017 at 2:54am PDT

Hajdi je sa Vitom započela romansu nedugo nakon što je ona okončala vezu sa telohraniteljem Martinom Kristenom, a kako bi ga impresionirala krenula je na časove istorije umetnosti .

A post shared by Closer Weekly (@closerweekly) on Sep 14, 2017 at 10:24am PDT

Vito je i ranije bio u vezama sa slavnim lepoticama.  Svojevremeno se zabavljao sa Demi Mur Liv Tajler, a kada mu je bilo 20 godina izlazio je sa, tada 44-godišnjom, El Mekfirson.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti