Luksuz namenjen uživanju: Zavirite u raskošan dom Ketrin Zite Džons (video)

Luksuz namenjen uživanju: Zavirite u raskošan dom Ketrin Zite Džons (video)

Autor: | 06/10/2017

0


Jedna od holivudskih miljenica ovog je leta lansirala i sopstvenu kolekciju za uređenje doma, ali pogled na rezidenciju u kojoj živi sa suprugom i decom ostavlja bez daha.

Glumica Ketrin Zita-Džons sasvim sigurno može biti vrlo ponosna na svoj dom u Bedfordu, u Njujorku, koji deli sa suprugom Majklom Daglasom i njihovom decom Dilanom (17) i Karis (14). Dvorac iz 19. veka impresivne  lepote koji je Ketrin uglavnom sama uredila, a vrlo rado deli i fotografije enterijera na Instagramu #StileBiZeta.

Obožavaoci 48-godišnje holivudske dive očarani su detaljima koje glumica rado deli na društvenim mrežama a koji otkrivaju raskošno uređen dom. Da Ketrin ima talenta za uređivanje enterijera otkrili su i stručnjaci već odavno, a novost je da je popularna glumica, koju svi pamte po fantastičnoj ulozi u mjuziklu Čikago, ali i brojnim fantastičnim rolama, ovog leta lansirala i sopstvenu liniju za uređenje doma "Casa Zeta- Jones".

Rezidencija Ketrin-Zite Džons i Majkla Daglasa prostire se na neverovatnih 1 400 kvadratnih metara, a datira još iz 1895. godine. Samo imanje oko dvorca prostire se na gotovo 53.000 kvadrata, a na njemu se,nalaze tenisko igralište, bazen, baštenska kućica, staklenik, kuća za goste,  baš kao i Ketrina  "pećina za devojke" - u kojoj redovno priprema zabave sa svojim prijateljicama.

Ovo je samo delić luksuznog zdanja i prekrasno uređenog enterijera doma popularnog holivudskog para:

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram/ catherinezetajones

Najnovije vesti