Trudna i nasmejana Kejt Midlton plesala na železničkoj stanici: Beba stiže u aprilu!

Trudna i nasmejana Kejt Midlton plesala na železničkoj stanici: Beba stiže u aprilu!

Autor: | 17/10/2017

0

Par, koji nosi titulu vojvode i vojvotkinje od Kembridža, prošlog meseca je objavio da je Kejt trudna i pati od jutarnje mučnine, ali datum dolaska na svet novog deteta nije bio obelodanjen.

U kratkom saopštenju, kraljevska kancelarija Kensingtonske palate je objavila da se beba, peta u liniji nasleđa za krunu, očekuje u aprilu.

Kejt je u ponedjeljak tek drugi put izašla u javnost od kada je objavljena njena trudnoća. Članovi kraljevske porodice družili su se s ekipom filma "Paddington 2", nastavka filmske adaptacije priče o slavnom medvediću, koji je postao deo britanske kulture i zaštitni znak Velike Britanije.

Na Padington je stigla u pratnji supruga Vilijama i princa Harija. Onde su se okupila deca iz humanitarnih udruženja čiji rad kraljevska trojka pomaže. Glavna zvezda događanja na železničkoj stanici bio je glumac obučen u kostim medvedića s kojim je dobro raspoložena tridesetpetogodišnja princeza zaplesala.

"Sada se mnogo bolje oseća", rekao je Vilijam okupljenima, a njena asistentkinja je kazala da joj je zdravstveno stanje mnogo bolje, ali da je trudnička jutarnja mučnina u manjoj meri još uvek prisutna.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti