Dženifer Lorens o ružnim iskustvima: Stajala sam naga u redu sa još pet žena dok su nas gledali (video)

Dženifer Lorens o ružnim iskustvima: Stajala sam naga u redu sa još pet žena dok su nas gledali (video)

Autor: | 17/10/2017

0

Dženifer Lorens se otvorila i progovorila o sramoćenju i ponižavanju koje je doživela na početku svoje karijere. Glumica (27) je na svečanosti Women In Hollywood koji organizuje magazin Elle ispričala da su je producenti terali da drastično smrša za jednu od svojih prvih uloga.

- Kada sam bila mnogo mlađa i tek sam počinjala da radim, producenti su mi rekli da smršam sedam kilogram za dve nedelje - rekla je Lorens i otkrila kako je jedna glumica prije nje već dobila otkaz jer nije dovoljno smršala u zadanom roku.

- Jedna producentkinja me naterala da gola stanem u vrstu s još pet golih žena koje su bile mnogo, mnogo mršavije od mene. Stajale smo jedna kraj druge sa lepljivom trakom koja nam je prekrivala intimne delove - ispričala je.

 

- Nakon stajanja u vrsti, producentkinja mi je rekla da bih svoju golu fotografiju trebala da koristim kao inspiraciju za dijetu - rekla je Lorens.

Rekla je i da je pokušala da se zauzme za sebe, pa je rekla jednom muškom producentu da smatra zahteve za mršavljenje nerealinim.

- Rekao mi je da mu nije jasno zašto svi misle da sam debela, kada sam njemu savršena za je****e. Pitao me da li bih glumila u porniću, a bilo je i stvari koje mi je neprijatno da ponovim dok stojim ovde obučena u svečanu haljinu - rekla je mlada glumica.

Objasnila je da je dopustila da se tako ponašaju prema njoj jer je mislila da to mora da istrpi kako bi ostvarila karijeru kao glumica.

hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti