Neće raskoš i ekstravaganciju: Princ Hari želi intimno venčanje

Neće raskoš i ekstravaganciju: Princ Hari želi intimno venčanje

Autor: | 18/10/2017

0


Iako je život 33-godišnjeg princa Harija daleko od uobičajenog i svaki njegov moment od rođenja se pomno pratio u medijima, on ne želi veliko, raskošno i ekstravagantno venčanje.

Princ mašta da taj čin ostane intiman i što je više moguće privatan, baš kako je to rade parovi koji su javnosti nepoznati.

- Veliki spektakli i ceremonije su poslednje što želi. Zamišljam ga kako svoje venčanje održava u maloj Kapeli Svetog Džordža, koja je u sklopu dvorca Vindzor. To bi sigurno sprečilo da se ceo ljubavni čin pretvori u medijski cirkus i da se izgubi osećaj privatnosti za kojim Hari silno žudi - priča za Us Weekly izvor blizak slavnom princu.

Megan Markl prvi put o vezi sa princom Harijem: Mi smo dvoje ljudi koji se vole

To, međutim, ne znači da članovi kraljevske porodice koji su medijski eksponirani neće prisustvovati kao gosti kao gosti na venčanju. Naprotiv, u prvim redovima će biti upravo Harijeva baka kraljica Elizabeta II.

Venčanje između lepe američke glumice Megan Markl i britanskog zavodnika mnogi s nestrpljenjem iščekuju, ali još se sa sigurnošću ne zna ni da li su se verili.

Prinčevska pravila: Zašto Hari i Megan smeju da se drže za ruke, a Vilijam i Kejt ne


O njihovoj veridbi se nagađa već neko vreme, a poslednje informacije koje donose strani mediji predviđaju službeno predstavljanje nove članice kraljevske porodice javnosti negde oko Božića.

- Najverovatnije će tada održati malo snimanje za novine u Kensingtonskoj palati, gde će pozvati tek jednog novinara i fotoreportera, a potom će dati i televizijski intervju koji će biti emitovan širom sveta - zaključuje u nastavku isti izvor.

Princ Vilijam je  pre šest godina priredio jedno od najglamuroznijih kraljevskih venčanja:

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još