Zbog skandala u Holivudu Robert de Niro i Džulijan Mur ostaju bez serije?

Zbog skandala u Holivudu Robert de Niro i Džulijan Mur ostaju bez serije?

Autor: | 18/10/2017

0

Holivud trese jedan od najvećih seks-skandala u istoriji. Naime, poznatog producenta Harvija Vajnsina brojne glumice su, među kojima i Gvinet Paltrou, Anđelina Džoli kao i Ešli Džad, optužile za seksualno uznemiravanje.

Iako je Vajnstin sve optužbe negirao, dobio je otkaz i trenutno je pod istragom nadležnih službi u SAD-u i Velikoj Britaniji.

Posledice skandala uticale su i na sudbinu nekih filmova i serija koje se trenutno snimaju, jer brojne televizijske kuće ne žele da se njihovo ime na bilo koji način povezuje s Vajnstinom.

Upravo se to dogodilo i sa spomenutom serijom nepoznatog naziva koju je Amazon otkupio prošloga avgusta od reditelja Dejvida O’Rasela, a producent je trebao da bude upravo sporni Vajnstin.

Serija je zamišljena kao kriminalistički triler, s radnjom smeštenom u 90-e godine prošlog veka. Kao protagonisti odabrani su Robert De Niro i Džulijan Mur i, iako je zvučalo obećavajuće, čini se kako od čitavog projekta ipak neće biti ništa.

- U svetlu nedavnih događanja i zbog poštovanja prema svim žrtvama zajedno smo odlučili kako je najbolje da prekinemo snimanje serije - stoji u službenom saopštenju.

Mur, De Niro i reditelj O’Rasel pristali su na tu odluku, kratko izjavivši kako podržavaju odluku Amazona.

hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti