Da li Melanija Tramp koristi dvojnicu za zvanična pojavljivanja sa suprugom? (video)

Da li Melanija Tramp koristi dvojnicu za zvanična pojavljivanja sa suprugom? (video)

Autor: | 19/10/2017

0

Od kako je postao predsednik Amerike Donlad Tramp je na meti kritika čitavog sveta, nejgove izjave se pomno prate i beleže, dok je prva dama, Melanija Tramp, neko o kome se ipak više piše u svim svetskim tabloidima, na web portalima...

Najnovija teorija, koja u prvi mah deluje dosta suludo, je ta, da Melanija Tramp za zvanična pojavljivanja sa suprugom koristi dublerku, koja uz pomoć tamnih naočara, ne govoreći ništa, verno "pokriva" prvu damu.

Na jednom od njihovih nedavnih zajedničkih pojavljivanja, mnogi su se upitali: Ko je ova žena koja stoji kraj Trampa?

 

Teorija zavere je rođena i sada je ova viralna priča postala još luđa jer su počeli da se povezuju snimci i teorija se sve više podgreva.

Posebno kada je prilikom obraćanja novinarima i prisutnima, Donald nespretnom konstrukcijom rečenice izazvao još veću pometnju.

- Melanija je zaista želela da bude ovde sa nama. Duboko je dirnuta svim ovim - rekao je Tramp dok je Melanija stajala kraj njega, naravno ćuteći i klimajući glavom.

 

Uz sve ovo se nadovezala i priča da Donald Tramp pati od demencije i da je to razlog njegovih ispada i neobjašnjivog ponašanja.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty