Melani Grifit: Razvod me je preporodio

Melani Grifit: Razvod me je preporodio

Autor: | 20/10/2017

0

Kada su Melani Grifit i Antonio Banderas objavili da se  razvode nakon 18 godina braka, svi su bili iznenađeni, jer su delovali kao sladan par čiju ljubav nije lako uzdrmati.  Slavna glumica koja se ponovo bori sa rakom kože priznala je da je razvod na nju delovao isceljujuće.

Pre nekoliko dana Melani je bila  zapažena govornica na konferenciji koja se bavi dostignućima u istraživanju ljudskog mozga na Beverli Hilsu, gde je govorila o svojoj borbom s epilepsijom. Ukazala je, između ostalog, i na jedan dublji problem celokupnog društva. Naime, ispričala je, koliko je dugo insistirala na dijagnozi i koliko je potrošila na lečenje, da se javno zapitala što bi s njom i njenim zdravljem bilo da je bila siromašna samohrana majka troje dece, a ne bogata i slavna žena, piše Gloria.hr

-Bila je 2011. godina kad sam se srušila na jahti tokom filmskog festivala u Kanu. Odveli su me u bolnicu i nakon pregleda, kad sam došla sebi, pustili su me nazad na brod. Potom sam na brodu doživela još jedan napad i ponovo došla u bolnicu. Tek tada su mi uradili EKG i ozbiljno me shvatili.  Kad sam se vratila u SAD, dijagnostikovali su mi epilepsiju. Strašna mi je bila činjenica da meni nije bilo dobro, a da mi 20 godina niko nije posvetio dovoljno pažnje čak ni da mi postavi dijagnozu.

Potom je rekla da već tri godine nije imala napad i da su napadi bili podstaknuti izuzetnim stresom -Svaki napad koji sam imala bio je u vreme kada sam bila pod izuzetnim stresom -istakla je glumica.

Glumica je bila četiri puta u braku, dva puta sa Donom Džonsonom sa kojim ima ćerku Dakotu, otom sa Stivenom Bauerom, i na kraju sa Antoniom Banderasom.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: melani grifit