Fudbaler ponovo na meti tabloida: Da li je Ronaldo prevario svoju trudnu devojku?

Fudbaler ponovo na meti tabloida: Da li je Ronaldo prevario svoju trudnu devojku?

Autor: | 27/10/2017

0

Tek što smo pomislili da se najpoželjniji neženja na svetu skrasio pored 23-godišnje španske manekenke Heorhine Rodrigez, koja bi uskoro trebalo da donese na svet njihovu ćerkicu, portugalski tabloid ‘TV Guia’ tvrdi da Ronalda nije lako ukrotiti.

Naime, oni su preneli priču da je zvezda Real Madrida opsedala 21-godišnju  portugalsku starletu Natašu Sofiju, sve dok je nije nagovorio na sastanak. Pojedinosti susreta je sama starleta otkrila medijima tvrdivši da su proveli intezivnu noć u hotelu, kao i da joj je fudbaler dao 300 evra za taksi. Priču je dokumentovala njihovom prepiskom koja traje od 2015. godine.

-Izdao je Heorhinu. Retko je pričao o njoj, ali kad smo bili zajedno,  priznao je da je jedan od razloga zašto je s njom taj što je dobra prema njegovom sinu. Rekao mi je i da je jako zauzet čovek koji nema vremena za ljubav- otkrila je Nataša za   ‘TV Guia’ .

Kristijano Ronaldo: Sinove učim kako da postanu broj jedan

Spekulisalo se da je njegova veza sa ruskom manekenkom Irinom Šajk takođe pukla zbog neverstva.

Ukrala slavu Ronaldu: Trudna Heorhina u elegantnoj haljini i na visokim potpeticama (foto)

- Irina je dobijala SMS poruke od nepoznatih žena u kojima su tvrdile da su bile sa Kristijanom, ili da su flertovali, a onda je uzela njegov telefon i našla na desetine poruka. Proverila je brojeve i shvatila da se te žene nalaze na različitim stranama sveta, odnosno na onim mestima gde je igrao Real Madrid. Kristijano je prvo pokušao da se izvuče, a na kraju priznao da se samo dopisivao sa njima - otkrio je neimenovani izvor koji je tvrdio da Ronaldo ne može da bude veran samo jednoj ženi.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još