Zbog ove odluke Sara Džesika Parker se kaje već godinama (video)

Zbog ove odluke Sara Džesika Parker se kaje već godinama (video)

Autor: | 31/10/2017

0

Sara Džesika Parker se danas kaje što je jednu stvar uradila brzopleto, jer prošlost ne može da se menja, a posebno kada se radi o važnim događajima koji nam obeleže život...

Barem jednu sitnicu ako ne i dve većina mladi bi promenila vezanu uz svoje venčanje. Glumici Sari Džesiki Parker jedna od većih pogreški je ona koju je napravila kada se udavala za glumca Metjua Broderika. Mlade mnogo živaca, vremena i novca potroše dok ne nađu savršenu venčanicu, ali Sara je ušla u prvu prodavnicu koja joj je pala na pamet i kupila – crnu haljinu!

 

Danas je to odluka zbog koje najviše žali.

Naime, 1997. godine glumica se udala za kolegu Metjua Broderika na tajnoj ceremoniji ispred 100 zvanica. Gosti su mislili kako dolaze na zabavu, a u stvari su došli na venčanje glumaca. I dok je Metju bio obučen u klasično tamno muško odelo, Sara je imala crnu haljinu brenda Morgane La Fay.

- Bilo me sramota da trošitim mnogo vremena na traženje venčanice. Setila sam se radnje koju sam volela, otišla sam u nju i skinula prvu stvar s ofingera. Sada bih uzela nešto belo. Lepu pravu venčanicu kakvu sam trebala da nosim tog dana - kazala je.

Priznala je tako i u jednom intervjuu da jednostavno nije želela da privlači pažnju na sebe pa je i zbog toga odabrala crnu haljinu umesto tradicionalnije bele?

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on May 19, 2017 at 11:09am PDT

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Najnovije vesti