Lejdi Gaga se ponovo verila, ovog puta prsten joj je dao Kristijan Karino

Lejdi Gaga se ponovo verila, ovog puta prsten joj je dao Kristijan Karino

Autor: | 01/11/2017

0

Lejdi Gaga se ponovo verila ali ovoga puta za svog agenta i momka, Kristijana Karina s kojim je već godinu dana u vezi.

Pevačica njegovu prosidbu prihvatila još letos, kako navodi UsWeekly, ali nije želela da da nikakvo javno saopštenje jer je bila u zdravstvenim problemima sa fibromijalgijom, koja joj je otkrivena.

Gaga i Tejlor

Prosidba je stigla nakon godinu dana od njenog raskida sa glumcem Tejlorom Kinijem, koji ju je zaprosio sa čuvenim dijamantskim prstenom u obliku srca.

UsWeekly navodi da je Karino po običaju prvo zatražio Gaginu ruku od njenog oca.

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on Oct 7, 2017 at 9:41pm PDT

Planova za večanje još uvek nema, jer je Gaga fokusirana na zdravlje pošto je do sada imala problema sa umorom, bolovima, pa je čak bila i hospitalizovana u jednom momentu. Sve to je uzrokovalo otkazivanje njene turneje po Evropi.

A post shared by Z100NewYork (@z100newyork) on Nov 1, 2017 at 8:45am PDT

Inače, Gaga i Kristijan su prvi put primećeni kako se ljube na Super Bolu u februaru. Izvor blizak pevačici je tada rekao: 'Oni su u suštini vrlo ozbiljni u svojim namerama, Oboje su vrlo srećni i njihova veza funksioniše."

 

Ali, par ostaje u poluilegali većinu vremena, dok Gagini fanovi samo povremeno dobijaju neku fotografiju njih dvoje na Instagramu. Ova je nastala ovog vikenda i to je i prva zvanična potvrda njene ljubavi sa Kristijanom.

A post shared by 103.5 KTU (@1035ktu) on Nov 1, 2017 at 8:47am PDT

Njena petogodišnja veza sa Kinijem je bila mnogo više javna. Fanovi su bli zbunjeni kada su njih dvoje raskinuli, ali je pevačica u svom dokumentarcu "Gaga: Five Foot Two" nagovestila da čitava priča ima veze sa njenim velikim uspehom.

- Tejlor i ja se svađamo, tako da je to grozno. Moje nizmerno strpljenje za sr*** sa muškarcima je jednostavno nestalo. U vezi morate da zajedno idete napred.

Takođe je napomenula da su i prethodne veze okončane iz sličnih razloga, kao ona sa Metjuom Vilijamsom i Lukom Karlom.

- Moj ljubavni život je jednostavno implodirao. Prodala sam 10 milliona ploča i izgubila Meta. Prodala sam 30 miliona i izgubila Luka. Snimila sam film i izgubila Tejlora. Ovo je kao na traci. Ovo je treći put da mi je srce slomljeno na isti način.

Vesti o novoj Gaginoj veridbi stigle su dan nakon proslave Halloween-a.

 

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: lejdi gaga

Pročitajte još