Princeza sa radnim iskustvom: Kakva je Kejt Midlton bila kao prodavačica?

Princeza sa radnim iskustvom: Kakva je Kejt Midlton bila kao prodavačica?

Autor: | 04/11/2017

0

Tokom poslednjih nekoliko godina često smo u prilici da viđamo fotografije Ketrin Midlton snimljene na važnim društvenim i kraljevskim događajima. A da li ste se ikada zapitali kako je izgledao njen život pre svetske slave?

Pre odlaska na fakultet, gdje je i upoznala muža, Kejt je odlučila da godinu dana pauzira sa obavezama, pa je to vreme provela putujući po svetu, a najviše je boravila u Čileu i Italiji.

Kad sudbina umeša prste: Kako su se upoznali Kejt Midlton i princ Vilijam

Nakon što je 2005. godine diplomirala istoriju umetnosti, Kejt je kratko radila za svoje roditelje. U porodičnom poslu njena zaduženja bila su dizajniranje i produkcija kataloga, ali i marketing i fotografija.

Nakon toga preselila se u London, gde je na pola radnog vremena radila u prodavnici dečije odeće.

Bivša vlasnica ove radnje kasnije je izjavila kako se Kejt ponašala vrlo zrelo i prizemno na poslu, uprkos neprestanoj pratnji novinara zbog svoje kraljevske veze.


Kasnije je odustala od posla, jer je navodno želela više vremena za sebe, iako kruže glasine da je u to vreme razmišljala o fotografskoj karijeri.

Ovo sigurno niste primetili do sad: Znate li zašto Kejt Midlton nikad ne stavlja lak za nokte?

Krajem 2010. godine kada su Vilijam i Kejt objavili da su se verili, izjavila je da se oseća jako nervozno, ali da je uprkos tome spremna da brzo uči i naporno radi, prenosi Cosmopolitan.

Hellomagazine.rs Guliver/Getty