Viktorija Bekam: Porodica me ohrabrivala da mogu postići apsolutno sve što poželim

Viktorija Bekam: Porodica me ohrabrivala da mogu postići apsolutno sve što poželim

Autor: | 09/11/2017

0


Viktorija Bekam je sinonim uspešne žene. Osim što je majka četvoro dece  Bruklina (18), Romea (15), Kruza (12) i Harper (6), uspela je da održi brak sa fudbalskom legendom Dejvidom Bekamom punih 18 godina.

 -Nemam društveni život, moje četvoro dece i Dejvid su moj prioritet. Kad je vreme za igru ili roditeljski sastanak, tu sam. Dejvid i ja se trudimo da nikad ne budemo na putu u isto vreme, tako da našoj deci uvek ima kod da pomogne oko domaćeg, ili da ih ušuška za spavanje, kaže Viktorija Bekam.

Iako joj je porodica apsoluni prioritet Viktorija je uspešna modna dizajnerka koja diktira modne trendove i čije savete devojke širom sveta bez pogovora slušaju.

Pa u čemu je tajna i kako čuvena Poš uspeva da bude tako uspešna na svim poljima? U intervjuu za decembarsko izdanje britanskog izdanja magazina "Vogue" Viktorija je otkrila da je vaspitana tako da uvek veruje u sebe.



-Odrasla sam u porodici koja me ohrabrivala i govorila da mogu postići apsolutno sve što poželim. Kada god bi rekla da nešto ne mogu, moj otac nije želio da čuje to. Rekao bi mi: 'Kako misliš da ne možeš to uradiš? Zašto? Zašto?' Ja sada isto radim sa svojom decom,
priznala je vlasnica modne imperije.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: viktorija bekam