Posle bebe i venčanje: Udaje se Serena Vilijams

Posle bebe i venčanje: Udaje se Serena Vilijams

Autor: | 10/11/2017

0

Nakon dve godine veze, romantične veridbe prošle godine u decembru te rođenja malene Alekis pre dva meseca, jedna od najboljih teniserki sveta i suosnivač društvene mreže Redit odlučili su da razmene bračne zavete.

Devojačko veče, Serena Vilijams proslavila je u Njujorku i sada je spremna da ispred 250 svedoka kaže Aleksisu Ohanijanu.

Serena Vilijams blista: Uska bela haljina samo mesec dana nakon porođaja

Prema izvorima bliskim paru, jedna od najboljih teniserki svih vremena, Serena Villiams, i njen verenik, suosnivač društvene mreže Redit, Alekis Ohanian, ovih dana  će ozakoniti svoju dvogodišnju vezu, prenosi Tportal.

Trudna Serena Vilijams blistala na crvenom tepihu

Serena koja je napunila 36 i  njen ,dve godine mlađi verenik, koji su pre dva meseca prvi put postali roditelji malene Alekis, u poslednjim su pripremama za venčanje, koje je planirano da se održi u Nju Orleansu i na kojem će, navodno, biti oko 250 zvanica. Prema želji mlade, sve će biti aranžirano  u belim i pastelnim tonovima.


Serena Vilijams je za devojačko veče, zapravo imala ceo vikend i to u Njujorku, sa sestrom Venus i prijateljicama.

Devojke su odsele u hotelu Bakara, dan su provele u turističkom obilasku autobusom po gradu, a potom su, u restoranu Legasea, te večeri otvorenog samo za njih, uživale u morskim plodovima.

Nakon večere, uputile su se u klub PH-D Rooftop i tamo se zabavljale do ranih jutarnjih sati, nakon čega su se vratile u hotel. Nakon naporne noći, idući su dan provele opuštajući se u spa centru Spa de La Mer, u sklopu hotela.


Serena Vilijams i Alekis Ohanian verili su se u decembru 2016. godine, a srećnu vest su sa svojim obožavateljima podelili putem Redit mreže.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram