Par koji je obećavao: Zašto je brak Sindi Kraford i RIčarda Gira bio greška

Par koji je obećavao: Zašto je brak Sindi Kraford i RIčarda Gira bio greška

Autor: | 10/11/2017

0

Ona je jedna od najboljih manekenki koje je modna pista ikada videla, a on glumac za kojim su „vene sekle” i bake i mame i unuke. Bili su jedan od najlepših parova iako je među njima bilo 17 godina razlike, uživali su u glamuru, ali, jednostavno, nisu bili jedno za drugo.

Stilska harmonija: Ričard Gir i njegova tri decenije mlađa devojka pozirali na crvenom tepihu

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on Oct 18, 2017 at 8:45am PDT

Sindi Kraford je verovatno jedna od top 5 supermodela iz osamdesetih i devedesetih godina, mnogima je i omiljena, a uprkos tome što sada ima 51 godinu, ona i dalje izgleda senzualno, moćno, privlačno. Tu i tamo se pojavi na pisti, čisto da pokaže mlađim koleginicama par caka posla kojim se dugo bavi.

Njen život okrenut je porodici, a u mirnom i stabilnom braku je sa nekadašnjim manekenom, a danas biznismenom Rendijem Gerberom. O ćerki Sindi Kraford Kaji Gerber već smo pisali, a izlišno je napominjati da je nasledila lepotu svoje mame. Njih dvoje imaju i sina Prislija.

Oživele duh sedamdesetih: Amal Kluni i Sindi Kraford u kostimima za Noć veštica

Mediji su tada na sav glas izveštavali o njenoj udaji za holivudskog miljenika Ričarda Gira. Gledano sa ove perspektive, brak između njih dvoje bio je greška.


– Kad sam se udala za njega, on je imao 42 godine, ja 25. Bila sam mlada, a on je bio Ričard Gir. Bili smo zajedno šest godina, a u braku smo proveli dve. Kad se sretnemo, skoro da moramo da se predstavljamo jedno drugom, jer se uopšte ne viđamo. Prijatelji smo, ali se ne družimo. Kada sam počela da postajem osoba koja sam danas, bilo je kasno da spasemo brak -
kazala je manekenka.

A post shared by @ciao25bella on Aug 18, 2015 at 4:38pm PDT

Bivši supružnici upoznali su se kada je ona imala 21 godinu, a sa njenim sazrevanjem njihov odnos je sve više trpeo.

– Mislila sam u jednom trenutku kako sam spremna samo da pratim nekoga, ali onda sam shvatila da ponekad i ja želim da vodim – rekla je Sindi koja je glumca upoznala na roštilju kod slavnog fotografa Herba Ritsa 1987. godine.

– Tu je bilo dosta kul ljudi. Pomislila sam: Vau, Džek Nikolson. Sve mi je to još bilo novo – priznala je Sindi koja je sa glumcem odmah započela ozbiljnu vezu.

Brak koji je sklopljen 1991. u Las Vegasu trajao je tek dve godine, a zvanično su se razveli 1995.

Kada je u pitanju Ričard Gir, on se 2002. ponovo oženio i to glumicom i manekenkom Keri Lovel, a posle 11 godina braka su se rastali. Ispostavilo se da je taj brak bio prava noćna mora. Posle čak četiri godine agonije i razvlačenja po sudovima stavili su tačku na to mučenje, a razlog zbog kojeg je ova brakorazvodna parnica toliko dugo trajala je vrlo jednostavan – novac.

Naime, bivši supružnici nisu nikako mogli da se dogovore kako da podele Girovu imovinu koja je procenjena na 120 miliona dolara.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti