Džejson Momoa otkrio kada se zaljubio u Lisu: Priznao sam joj tek kada smo dobili dvoje dece! (video)

Džejson Momoa otkrio kada se zaljubio u Lisu: Priznao sam joj tek kada smo dobili dvoje dece! (video)

Autor: | 15/11/2017

0

Glumac koji tumači lik Kala Droga, Džejson Momoa, voditelju Late Night Show-a, Džejmsu Kordenu je otkrio kako je započela njegova ljubavna priča sa suprugom.

Džejson Momoa je slomio srca svojim obožavateljkama kada se pročulo da se nedavno oženio sa svojom partnerkom s kojom je već 12 godina i s kojom ima dvoje dece, Lisu Bone. Juče su prvi put prošetali crvenim tepihom kao supružnici, na premijeri filma "Liga pravednika".

Neverovatni Kal Drogo je gostovao u Late Night Show-u i ispričao voditelju Džejmsu Kordenu kako je upoznao svoju suprugu.

- Imao sam samo osam godina kada sam je video na televiziji i rekao majci: ‘Mamice, nju želim’. Zaključio sam da ću je uhoditi do kraja svoga života ako treba, ali da ću je osvojiti - ispričao je glumac.

“Naravno, to sam joj ispričao tek nakon što smo dobili dvoje djece, inače bi ispalo čudno”, našalio se Momoa koji je u emisiji promovirao svoj novi film, Justice League (Liga pravednika).

Momoa (38) i Bonet (49), koja je najpoznatija po ulozi u Cosby showu te po braku s Lennyjem Kravitzom, naposljetku su se upoznali u jednom jazz baru i otad su zajedno.

hellomagazin.rs guliver/getty