Raskoš u svakom detalju: Kako je izgledala predivna venčanica Serene Vilijams (foto)

Raskoš u svakom detalju: Kako je izgledala predivna venčanica Serene Vilijams (foto)

Autor: | 18/11/2017

0


Američka teniserka Serena Vilijams udala se sa Aleksisa Ohanijana, jednog od osnivača “Redita“, a kako strani mediji prenose, venčanje je koštalo više od milion dolara.

Među zvanicama bile su brojne poznate ličnosti, ali prelepa nevesta je bila u centru pažnje jer je imala, čak, dve venčanice.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on Nov 17, 2017 at 5:39pm PST

Venčanje iz bajke krunisala je venčanica Sare Burton, kreatorke modne kuće "Aleksandar Mekvin" u kojoj je Serena razmenila zavete sa suprugom.

- Odletela sam u London kako bih upoznala  Saru Burton i na kraju sam se zaljubila u haljine koje su bile potpuno suprotno od onog što sam mislila da ću odabrati za sebe. Dopalo mi se da nosim spektakularnu venčanicu, a ovo je haljina je izgledala neverovatno, otkrila je teniserka za američko izdanje magazina "Vogue" koji je imao ekskluzivno pravo na fotografije.


U raskošnoj haljini bez ramena Serena je izgledala poput princeze, a nakit koji je nosila vredi neverovatnih 3.5 miliona dolara.


Nakon što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, Serena se presvukla u udobniju haljinu, a kako je  Donatela Versaće  otkrila  za ovo remek delo bilo je potrebno pet majstora i 1500 sati.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on Nov 17, 2017 at 6:46pm PST


Venčanica je imala suknju koja se skida, pa je tako Serena bez ikakve smetenje odigrala prvi ples sa suprugom na podijumu.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on Nov 17, 2017 at 5:39pm PST

Nešto kasnije je i visoke potpetice zamenila "Nike Cortez" belim patikama sa kristalima.

A post shared by Ekpo Esito (@ekpoesito) on Nov 18, 2017 at 2:34am PST

A post shared by LimeliteTV (@limelitenaija) on Nov 18, 2017 at 1:29am PST

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: serena vilijams