Devojka princa Harija sve bliža dvoru: Megan Markl se  preselila u London

Devojka princa Harija sve bliža dvoru: Megan Markl se preselila u London

Autor: | 22/11/2017

0


U životu američke glumice Megan Markl usledile su radikalne promene. Nakon što je snimila poslednje kadrove u seriji  "Suits" odselila se iz svog stana u Torontu, u kojem je provela poslednjih sedam godina.

Megan Markl spremna da se potpuno posveti ulozi princeze, žrtvovaće karijeru

A post shared by Kri (@goldenchariot5) on Nov 22, 2017 at 11:44am PST

-Megan se i zvanično odselila iz stana u Torontu. Tokom jučerašnjeg dana ispred zgrade se moglo videti nekoliko radnika koji su iznosili njene stvari. Nameštaj će biti uskladišten,  a lične stvari već se šalju za Veliku Britaniju, rekao je za magazin Us Weekly  izvor blizak glumici.

Neće raskoš i ekstravaganciju: Princ Hari želi intimno venčanje

Osim toga, lepa brineta viđena je na letu za London pre nekoliko dana, a onda su je vredni paparaci fotografisali i tokom šopinga u britanskoj metropoli u društvu prijateljice.

A post shared by celebritim (@celebritim) on Nov 22, 2017 at 12:11am PST

Budući da se oprostila od glume i iselila iz svog stana u kojem je živela poslednjih sedam godina, dok je snimala advokatsku seriju za nju sledi sasvim novo razdoblje života.

A post shared by Meghan Markle (@meghan_markle) on Nov 18, 2017 at 5:11am PST

-Ovo je kraj dragocenog perioda pa je u jednu ruku jako tužna jer se završava, a sa druge strane uzbuđena zbog novog početka sa Harijem, tvrdi isti izvor  i dodaje da se zvanično preseljenje Meghan Markl u London očekuje početkom decembra.

A post shared by Royal Buzz (@royal.buzz) on Nov 14, 2016 at 2:45am PST


Par će navodno živeti u dvosobnoj kući u sklopu Kensingtonske palate, koju je 36-godišnjakinja već dekorisala, prenosi Tportal.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti