Tom Kruz se oporavio od povrede, ali i dalje sam snima opasne scene (video)

Tom Kruz se oporavio od povrede, ali i dalje sam snima opasne scene (video)

Autor: | 23/11/2017

0

Snimanje u Norveškoj napreduje po planu za naredno izdanje 'Nemoguće misije'. Ne samo da se Kruz oseća značajno bolje pošto je povredio članak prilikom kaskaderske scene, nego mu se na setu pridružio i Henri Kavil.

Kavil, koga trenutno možete da vidite u ulozi Supermena u filmu 'Liga pravde', u 'Nemogućoj misiji 6' glumi lika o kojem se još uvek jako malo zna, ali kako se nagađa, u pitanju je engleska špijunska konkurencija Itanu Hantu.

- Na stranu ovi moji moderni držači zakačeni za "bradavice", osećaj uopšte nije tako loš. Ispostavilo se da je iza mene gotovo potpuno vertikalna litica od više od 600 metara. Rekao sam sebi: okreni se!, ali je moj adrenalin bio vrlo "svestan" gde se nalazim u tom momentu! Ozbiljno, toliko sam zahvalan na svim ovim neverovatnim mestima na koje me je ovaj film vodio i za sve divlje ali i divne stvari koje je od mene tražio da uradim - poručio je Henri.

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on Nov 9, 2017 at 3:09am PST

Uz sliku Kavila koji visi iznad neverovatne litice, objavljen je i video u kojem vidimo Kruza koji i dalje sam izvodi sve svoje kaskaderske podvige.

Ali, najbitnija fotografija koja je osvanula je ona direktno od reditelja Kristofera Mekverija, na kojoj smo po prvi put videli i Kruza, odnosno Itana Hanta i Sajmona Pega, kojem je ovo već četvrta nemoguća misija, u svojim ulogama.

...

A post shared by Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) on Nov 21, 2017 at 12:06pm PST

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty