Dženifer Lorens želi predah od Holivuda: Hoću da se bavim kozama i gledam Kardašijanove! (video)

Dženifer Lorens želi predah od Holivuda: Hoću da se bavim kozama i gledam Kardašijanove! (video)

Autor: | 27/11/2017

0

Od kada je 2010. godine osvojila Oskara, Dženifer Lorens je snimila 17 filmova, što je u proseku 3 filma po godini! Ako uzmemo u obzir prosek drugih glumaca vidimo da je to i previše, zato, niko se nije začudio kada je odlučila da predahne od posla.

U intervjuu za magazin Elle govorila je o tome šta planira da radi sa slobodnim vremenom. Proputuje svet? Provede vreme u rodnom gradu? Konačno odgleda omiljenu seriju? Ne, nijedna od ovih stvari nije joj na pameti. Ona samo želi da provede vreme u prirodi!

- Želim da kupim farmu, hoću da muzem koze! - rekla je za Elle. Najplaćenija glumica u 2015. i 2016. godini je i ranije imala planove za odmor, samo što joj je tadašnja želja bila da se bavi grnčarijom, ne kozama. Kasnije je ipak priznala da ne voli da ide na odmor.

- Uzimam odmor! Nemam ništa planirano za naredne dve godine. Ne znam šta da radim. Mislim da će ovo biti samo mali odmor, vidimo se za šest meseci - našalila se Lorens.

Takođe, za vreme predaha od snimanja planira da se posveti političkom aktivizmu i borbi protiv korupcije, kao i gledanju rijaliti šoua o porodici Kardašijan.

hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti