Slavne dame koje su preživele pakao anoreksije

Slavne dame koje su preživele pakao anoreksije

Autor: | 29/11/2017

0

Poznate holivudske glumice i pevačice nisu uvek mogle da se nose sa slavom, pa su se borile sa teškom bolešću. Nećete verovati da su sve ove slavne dame preživele pakao anoreksije.

Anoreksija je promećaj u ishrani, koje su mnoge poznate ličnosti dobile, zbog truda da izgledaju što bolje i mršavije.

Neke od njih nikada nisu želele da priznaju svoj problem, iako je bilo sasvim očigledno, dok su druge javno govorile i na taj način bile inspiracija drugim ženama koje se bore sa istim problemom.

Ovih 5 holivudskih lepotica su imale anoreksiju:

Anđelina Džoli

Iako nikada nije želela da prizna svoj problem, sve fotografije Anđeline Đoli dokazale su da se bori sa anoreksijom. Ona je nakon razvoda od Bred Pita drastično smršala, a spekulisalo se da ima i rak i da boluje od paranoje.

Demi Lovato

Mnogi nisu verovali da pevačica koja se proslavila u "Dizni" filmovima uopšte boluje od anoreksije, s obzirom da ima čak i kilograme viška. Ona je otvoreno govorila o svom problemu i priznala da je godinama povraćala hranu koju pojede i izgladnjivala se zbog izgleda.

Demi Mur

Nakon razvoda od Eštona Kučera, Demi koja je uvek bila mršavica, počela je da izgleda kao kostur. Pre 5 godina paparaci su je uhvatili kako izlazi iz bolnice, a doktori su saopštili da se glumica bori sa anoreksijom.

Lejdi Gaga

Kontroverzna pevačica i veliki humanitarac se u jednom trenutku drastično ugojila što je izazvalo komentare javnosti. Ona je nakon toga svima otkrila da se sa bulimijom i anoreksijom borila od svoje 15. godine, kao i da žene treba da budu sigurne u svoje telo.

Lindzi Lohan

Ona je glumom počela da se bavi još kada je bila devojčica, a kada je postala tinejdžerka ušla je svet skandala, alkohola i droge, pa je završila i u zatvoru. U jednom intervjuu 2006. godine Lindsi je priznala da je bila bolesna i da je mislila da će zbog anoreksije umreti.

hellomagazin.rs guliver/splash/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti