Okolnosti pod kojima je umrla Britani Marfi i dalje su nerazjašnjene (video)

Okolnosti pod kojima je umrla Britani Marfi i dalje su nerazjašnjene (video)

Autor: | 03/12/2017

0

Britani Marfi je imala je samo 32 godine kada je napustila ovaj svet. Iako je od njene smrti prošlo skoro osam godina, okolnosti pod kojima je umrla i dalje su nerazjašnjene u potpunosti.

Rođena je 10. decembra 1977. godine. Želela je da postane glumica i taj san joj se ostvario. Igrala je u više od 60 filmova i serija.

Njeno detinjstvo ipak nije bilo savršeno. Otac je bio povezan sa mafijom i bavio se reketiranjem pa je često bio u zatvoru. Sa njim nije bila u dobrim odnosima i retko ga je viđala. Rasla je sa majkom koja se razbolela kada je Britani imala 15 godina. Majka je obolela od raka dojke, ali je uspešno izašla na kraj sa tom bolešću. Majka je zbog nje prodala mnoge svoje stvari kako bi se preselila u Los Anđeles, ne bi li Britani započela filmsku karijeru.

 

Poznata po prelepom izgledu i osmehu, Britani dobija prvu ulogu koja ju je vinula u svet poznatih. U filmu "Otkačena plavuša" iz 1995. godine, tumačila je lik tinejdžerke Taj. Od tada njena popularnost ratse pa četiri godine kasnije glumi rame uz rame sa Anđelinom Džoli i Vinonom Rajder. Slede filmovi "Osam milja", "Nikome ni reč", i uloga "Upravo venčani" sa Aštonom Kučerom.

 

Zavodila je svojim seksepilom iako je bila visoka samo 160 cm. Dugo se borila sa problemima u kilaži koja je varirala. Godinama je bila sve mršavija i svi su smatrali da boluje od anoreksije. Bila je, prema oceni modnih časopisa, jedna od deset najzgodnijih devojaka na svetu.

 

Njeno lice je bilo prepoznatljivo, a lepota neosporna iako je čak tri puta lomila nos.

O njenom ljubavnom životu se takođe pričalo. Godine 2002. bila je u vezi sa kolegom Eštonom Kučerom, tri godine kasnije se verila sa producentom Džonom Makalusom, ali već 2006. su raskinuli veridbu. U maju 2007. se udala za scenaristu Sajmona Mondžeka.

 

Dve godine kasnije je pronađena bez svesti u svom kupatilu. Majka je odmah pozvala hitnu pomoć, ali glumici nije bilo spasa. Iako je zvanična obdukcija pokazala da je reč o hroničnoj upali pluća i srčanom udaru, to je i danas pod znakom pitanja. Mnogi sumnjaju da je njena smrt nameštena.

 

Nakon samo pet meseci od njene smrti, umro je i njen suprug i to, takođe, od srčanog udara. To je nateralo najbliže članove njihovih porodica da se zapitaju šta je posredi. Njen otac smatra da je smrt nameštena i da je Britani ubijena otrovom za pacove i da je ubijena po naređenju vlade. Britani je navodno podržavala Džuliju Dejvis koja je davala izjave protiv Ministarstva unutrašnjih poslova i posedovala kompromitujuću dokumentaciju.

 

Iako su mnogi mislili da je preminula od dugogodišnje borbe sa narkomanijom, njen otac to i dalje osporava. nakon smrti njenog supruga, otac je imao i novu teoriju i za smrt ćerke okrivio njenu majku, tj. njegovu bivšu suprugu pošto je u testamentu koji je pročitan Britani svo bogatstvo ostavila svojoj majci, ne pominjujući čak ni svog supruga- koji je preminuo pet meseci kasnije.

 

Jedan od ljudi koji radi na rasvetljavanju smrti mlade glumice je izjavio:

- Nikada nisam video ovako nešto. Toliko teških metala u telu. Nikada nisam video to kod neke osobe i činjenica da se ista stvar desila kod oboje otvara velika pitanja- naveo je Siril Veht.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: britani marfi