Elton Džon u suzama: Hvala ti na svemu mama, mnogo ćeš mi nedostajati

Elton Džon u suzama: Hvala ti na svemu mama, mnogo ćeš mi nedostajati

Autor: | 04/12/2017

0

Elton Džon je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira uz majku i obavestio svoje fanove da je preminula u 92. godini.

Elton je uz fotografiju napisao:

- Neizmerno sam tužan što moram da vam kažem da mi je majka jutros preminula. Video sam je prošlog ponedjeljka i u velikom sam šoku. Putuj sigurno, mama. Hvala ti na svemu. Mnogo ćeš mi nedostajati.

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Dec 4, 2017 at 1:39am PST

70-godišnji pevač nije razgovarao s majkom devet godina, do maja ove godine, kada je na Tviteru objavio zajedničku fotografiju uz natpis: ‘Izuzetno sam srećan što smo opet u kontaktu. Voli te Elton’.

Njegova majka Šila Ferbrader i Elton Džon prekinuli su kontakt 2008. godine kada je Elton tražio da prekine komunikaciju s njegovim starijim prijateljima, što je ona odbila. Tvrdila je da Eltonov suprug Dejvid Furniš pokušava da mu preuzme život i da ga udalji od starih prijatelja.

Šila je tada za novine prepričala telefonski razgovor u kojem joj je Elton izjavio da je mrzi. Tada su prestali da komuniciraju, a zatišje je trajalo 9 godina. Za to vreme pevač je svejedno finansijski pomagao svojoj majci.

Odnos se poboljšao kada joj je za 90. rođendan poslao buket cveća, a službeno su ponovno počeli da razgovaraju u maju ove godine.

 

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: elton džon