Otac Megan Markl presrećan: Voleo bih da je odvedem do oltara i predam Hariju (video)

Otac Megan Markl presrećan: Voleo bih da je odvedem do oltara i predam Hariju (video)

10/12/2017

0

Megan Markl naješće viđamo na fotografijama sa majkom, dok se o njenom ocu vrlo malo zna, jer se rastao s njenom majkom kada je ona imala samo dve godine.

Kada je 27. novembra i zvanično saopšteno da je princ Hari zaprosio Megan, njeni roditelji su po protokolu dali zvaničnu izjavu koju je prenela Kensington palata: "Neverovatno smo srećni zbog Megan i Harija. Naša ćerka je oduvek bila draga i brižna osoba. Videti je zajedno sa Harijem, koji deli iste te kvalitete kao ličnost, izvor je nepresušne radosti za nas kao roditelje."

Da li će menjati imidž? Kako će britanski dvor reagovati na stil majke Megan Markl (foto)

Tomas Markl i Dorija Regland su izjavili: "Želimo da ih sreća prati tokom čitavog života. Zaista smo uzbuđeni zbog njihove zajedničke budućnosti".

 

Meganinog oca su u medijima često opisivali kao zatvorenog i nepristupačnog čoveka koji vodi vrlo miran i povučen život. Ali, ovog puta su ga reporteri Britanskog izdanja Daily Mirror pratili i pronašli na plaži Rosarito u Maksiku, kako kupuje pakovanje piva i cigarete.

Kada su ga upitali da li će u maju, u kapeli Svetog Đorđa odvesti svoju ćerku do oltara i predati je princu Hariju, Tomas se ozario i rekao kratko reporterima: "Da, voleo bih to".

- Veoma mi je drago - dodao je ovaj 73-godišnjak - Oduševljen sam. Žao mi je. Znate da ne mogu više ništa da vam kažem - objasnio je Meganin otac.

Venčanje princa Harija i Megan Markl: Kraljevska otmenost i sjaj uz raskošni glas Eltona Džona

 

Harijev otac, princ Čarls je zadovoljan što Megan ulazi u njihovu porodicu: "Oduševljeni smo. Nadam se da će biti vrlo srećni, zaista, to je sve što mogu da kažem. Divno je."

Supruga princa Čarlsa, vojvotkinja od Kornvola, Kamila Parker Bouls, bila je malo pričljivija: "Fantastično je! Amerika gubi Megan, ali mi smo zato na dobitku. Apsolutno smo oduševljeni. Kao što možete i sami da vidite, oni su tako srećni zajedno. Ponekad, kada ste u okruženju gde stižu samo loše vesti, prava je radost kada vas pogodi jedna ovako lepa vest" - rekla je Kamila.

hellomagazin.rs/m.g./M G guliver/getty