Sofija Vergara i Džo Manganjelo: Nesvakidašnji gest ljubavi

Sofija Vergara i Džo Manganjelo: Nesvakidašnji gest ljubavi

Autor: | 11/12/2017

0


Džo Manganjelo je već nebrojeno puta dokazao da neizmerno voli svoju suprugu Sofiju Vergaru, a svakim danom uspeva da pomeri granice romantike i posvećenosti.

Jedan od najlepših parova na svetu zablistao je na premijeri "Star Wars: The Last Jedi" u Los Anđelesu. Glumica je mamila poglede u  tamno plavoj midi haljini sa neobičnim izrezom, a Džo je odabrao sivo odelo koje je imalo posebnu poruku.

Naime, ispod okovratnika sakoa, Džo je dao da mu crvenim slovima izvezu: "Volim Sofiju", i tako još jednom oduševio suprugu.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Dec 9, 2017 at 11:32pm PST

Ipak njihova veza nije imala slavan početak. Naime, 44-godišnja Sofija Vergara je tek nedavno otkrila koliko je mučila reputacija velikog zavodnika koju uživa njen suprug, kao i razlika u godinama između njih dvoje.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Jan 14, 2017 at 1:15pm PST

– Nisam htela da se takmičim s drugim ženama za njegovu pažnju. Mislila sam da sam previše stara da se borim s drugim ženama koje su bacile oko na njega. Tako sam mu i rekla: Prezgodan si, ali previše je to posla za mene i ne želim da izađem s tobom – iskreno je priznala.

Međutim Džo nije lako odustao. Bio je strpljiv i par se venčao u o novembra 2015. u Majamiju.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram