Nova iskušenja: Ovo su kraljevska pravila koja će Megan Markl morati da poštuje

Nova iskušenja: Ovo su kraljevska pravila koja će Megan Markl morati da poštuje

Autor: | 12/12/2017

0

Iako je već isprošena, da ‬bi postala član kraljevske porodice, Megan Markl očekuje dug put.

Od toga kako se treba ponašati na dvoru do toga kako će se ponašati u javnosti, buduća supruga princa Harija će morati još mnogo toga da nauči, piše Glossy.

Srećom, poznata glumica pored sebe ima savršenog učitelja i to nikog drugog do svog verenika - princa Harija.

Kako navode kraljevski eksperti, Megan Markl očekuje veliki posao. Na primer, ona će morati da zna osnovna pravila na dvoru, moraće da se pokloni kraljici, Kejt Midlton, princezama Beatris i Judžin, ali i drugim damama kraljevske porodice.

Pored toga, Megan će morati da nauči kako se tačno kome obraća, ali i kako se ponaša na svečanim večerama na kojima, verovali ili ne, vladaju posebna pravila - od toga kako se vodi razgovor do toga ko ima kakvu ulogu.

Šta će na ovo reći kraljica Elizabeta: Princ Hari i Megan Markl ponovo krše pravila (video)

Kako je još od rođenja učen ovim neobičnim pravilima, princ Hari je savršen mentor. Postoji i mnoštvo ograničenja koje Megan neće smeti u budućnosti da prekorači, a javnosti je već poznato da je Megan već prekršila nekoliko važnih stvari.

Jedna od tih podrazumeva da novopečena vojvotkinja ne sme da kači selfije na društvenim mrežama, što pretpostavljamo da joj veoma teško pada pošto je navikla da sa svojim fanovima deli i ovakve fotografije.

Kako prenose strani mediji, princ Hari je Megan počeo da zadaje zadatke još pre nekoliko meseci, što znači da je još tada znao da je to žena njegovog života.

Pred njom su brojni izazovi: Koja je najčudnija obaveza buduće vojvotkinje Megan Markl

Megan bi trebalo da savlada ovo kraljevsko gradivo do 26. maja kada će zvanično poneti novu titulu.

hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti