Haftor Julijus Bjernson i Kelsi Henson - Nežni div i lepa Palčica

Haftor Julijus Bjernson i Kelsi Henson - Nežni div i lepa Palčica

13/12/2017

0

U kultnoj seriji “Igra prestola” on igra Planinu, a njegova devojka jedva da mu dođe do visine grudi. Bukvalno je upola njegove veličine! Srećom, devojka Haftora Julijusa Bjernsona, omalena Kelsi Henson na razliku u visini gleda sa smešne strane.

Na pitanje jednog znatiželjnog pratioca na Instagramu kako se uopšte ljube, ona je prokomentarisala: “On se saginje, ja se propinjem na prste. Ne znam zašto ne kažem do đavola sve, samo me pokupi”.

Par se upoznao u septembru kada mu je ona prišla u restoranu i zamolila da se slika sa njim, a već dva meseca kasnije išli su na prvi zajednički odmor.

Kelsi je na Instagramu podelila brojne fotografije sa njihovog odmora na Islandu, a zatim je otkrila i da to nije bio jedini njihov zajednički odmor jer su samo nedelju dana kasnije išli u Španiju.

A post shared by Kelsey Henson (@kelc33) on Nov 17, 2017 at 10:40pm PST

Njihovi pratioci više su komentarisali njihovu razliku u visini od njihove romance i pitali kako njihov odnos funkcioniše u praksi.

Jedan je napisao :”Njegova ruka je veća od tvoje glave!”, a drugi je dodao: “Kako se ti ljubiš sa njim? Da li mu svaki put skočiš u zagrljaj i obmotaš noge oko struka? Molim vas da postavite sliku takve impresivne akcije!”

Glumac je ranije objasnio da njegova ogromna veličina ne utiče na njegov ljubavni život i da mnoge žene, zapravo, zapanji njegova nežna priroda.

hellomagazin.rs/M G instagram